VIDEO: Návrat legendy Petra Ondruše do klece se blíží! Jak se připravoval na XFN 12?

Petr Ondruš toho ve své kariéře zažil už opravdu hodně. V K1 i MMA se vypracoval mezi jednoho z nejlepších bojovníků, získal několik pásů a ustálil se v pozici jedné z největších hvězd české bojové scény.

Loni v prosinci vyzval v titulovém zápase Karlose Vémolu, a i když prohrál v prvním kole, souboj bere jako jednoznačně pozitivní zkušenost. „Až na pár detailů mi zápas vyšel. Ať už na mě působí jakkoli, musím říct, že je to jeden z mála profíků u nás,“ vysekl pochvalu svému přemožiteli.

Od porážky na sobě bojovník známý pod přezdívkou „Píno“ hodně zapracoval a posunul se hned v několika aspektech. „To, že nikdo není neporazitelný, jsem věděl už dřív. Odhalil jsem svoje slabiny a zjistil jsem, kde mám mezery. Utvrdilo mě to v tom, že to dělám dobře. Asi jsem ale začal později, než bylo potřeba,“ myslí si zkušený fighter, který si v době, kdy nezápasil, vyzkoušel roli spolukomentátora turnajů MMA.

Jedinečnou šanci vidět Petra Ondruše budete znovu mít už v sobotu na XFN 12 v Plzni. Jeho soupeřem měl být původně Angličan Jamie Sloane, z osobních důvodů ale svou účast odřekl. Náhradníka se podařilo sehnat vcelku rychle, Ondruš se střetne se Srbem Jusufem Hajrovičem.

„Přihlásil se, že by do toho šel, má i pár mistrovských pásů. Má za sebou něco kolem čtyřiadvaceti zápasů, z toho čtrnáctkrát vyhrál. Není to vůbec špatný soupeř,“ okomentoval svého nejbližšího soupeře. Zároveň přiznal, že tento souboj by mu mohl sloužit jako kvalitní příprava na listopadový duel s Patrikem Kinclem v rámci OKTAGONU 10 v pražské O2 areně.

Návrat Petra Ondruše ovšem není jediným lákadlem galavečera XFN 12. V Plzni se představí hned bojovníků zvučných jmen v čele s Karlosem „Terminátorem“ Vémolou či Machmudem Muradovem. Show toho nejlepšího MMA, jakou západočeská metropole ještě nezažila, sledujte v sobotu 6. října od 19 hodin v přímém přenosu na O2 TV Sport. Bude to stát za to!

Foto: O2 TV Sport

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru