Středeční taháky v Lize mistrů? Tottenham vyzve Barcelonu, Neapol jde na Liverpool

Ve skupině A se mohou přiblížit účasti ve vyřazovací části Dortmund s Atlétikem. Má to ale jeden háček – musí doma navázat na venkovní výhry v úvodním kole. Borussia, která v letošní sezoně ještě nepoznala hořkost porážky, přivítá tápající Monako, madridský celek změří síly s Bruggami.

Šest bodů po dvou zápasech. Takový je cíl i pro favorizovanou Barcelonu, kterou po hladké výhře 4:0 nad PSV Eindhoven čeká podstatně těžší zkouška na půdě Tottenhamu. I třetí tým uplynulého ročníku anglické Premier League lační po úspěchu, pokud se chce zapojit do hry o postup, nesmí si dovolit podruhé prohrát.

„Zápas proti Barceloně je pro mě extra motivace. Udělám vše pro to, abychom je porazili,“ hlásí odhodlaně trenér Tottenhamu Mauricio Pochettino, bývalý hráč a kouč konkurenčního Espaňolu Barcelona.

Velká pozornost bude upřena také na dalšího giganta a aspiranta na zisk nejslavnější trofeje Paris St. Germain. Francouzský velkoklub totiž po těsné prohře na Anfield Road s Liverpoolem potřebuje nutně porazit Crvenou Zvezdu Bělehrad, jiný scénář by znamenal před náročným dvojzápasem s Neapolí komplikace v boji o postup.

Tip: Nejlevnější vstupenka na Ligu mistrů? Pořiďte si balíček sportovních stanic O2 TV Sport Pack

Italský celek se ve druhém duelu skupiny C střetne s finalistou loňského ročníku Ligy mistrů Liverpoolem. Oba týmy se potkaly už v letní přípravě, tehdy Neapol schytala od Reds krutý debakl 0:5. „Bude to úplně jiný zápas. V Neapoli se nikdy nehraje snadno, musíme být sebevědomí a snažit hrát svoji hru,“ má jasno záložník Liverpoolu Xherdan Shaqiri.

  • Středeční program Ligy mistrů:
18.55 Lokomotiv Moskva – Schalke
Paris St. Germain – CZ Bělehrad
21.00 Atlétiko Madrid – FC Bruggy
Borussia Dortmund – AS Monako
FC Porto – Galatasaray Istanbul
Neapol – Liverpool
PSV Eindhoven – Inter Milán
Tottenham  – FC Barcelona

Všechny zápasy fotbalové Ligy mistrů můžete sledovat v exkluzivně pouze v O2 TV. Stanice O2 TV Sport nabídne duel Tottenhamu s Barcelonou, ostatní středeční zápasy pak odvysílá O2 TV Fotbal. Díky multidimenzi si sami vyberete, které ze souběžně hraných utkání chcete sledovat.

Foto: Profimedia

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru