Špičkově obsazený China Open na O2 TV Sport: Zajistí si Plíšková start na Turnaji mistryň?

Lákavé odměny, možnost získat pořádnou porci bodů do světového žebříčku a samozřejmě ohromná prestiž. China Open láká už od roku 2004 nejlepší tenistky planety a letos tomu není jinak. Do čínské metropole opět dorazila spousta hvězdných tváří, včetně většiny hráček z elitní desítky.

Na startovní listině pochopitelně nechyběla ani světová jednička Simona Halep. Diváci si umění sedmadvacetileté Rumunky příliš neužili, kvůli přetrvávajícím problémům se zády se s turnajem rozloučila už po prvním kole, když duel po prvním prohraném setu vzdala.

Ve stejné fázi vypadla už o víkendu nečekaně i další z favoritek – Petra Kvitová. Česká tenistka nedokázala potvrdit pozici páté nasazené hráčky a Australance Darie Gavrilova podlehla hladce ve dvou setech. Brzkým vyřazením si zároveň zkomplikovala start na prestižním Turnaji mistryň. První kolo se stalo konečnou také pro Barboru Strýcovou.

Z českých hráček tak můžete sledovat už jen čtvrtfinalistku předchozího turnaje ve Wuhanu Kateřinu Siniakovou a také Karolínu Plíškovou, která do Pekingu dorazila s notnou dávkou motivace. Vítězka podniku v Tokiu si tu bude chtít definitivně zajistit místenku na Turnaji mistryň v Singapuru. Aktuálně v pořadí sezony uzavírá postupovou osmičku. Duel prvního kola stejně jako Siniaková zvládla, jak si šestadvacetiletá rodačka z Loun povede dál?

Špičkově obsazený turnaj China Open v Pekingu sledujte na O2 TV Sport a O2 TV Tenis, každý den se můžete těšit na několik přímých přenosů!

Tip pro sportovní fanoušky: Pořiďte si O2 TV Sport Pack a sledujte Ligu mistrů, českou fotbalovou ligu, hokejovou extraligu nebo prestižní tenisové turnaje!

Foto: Profimedia

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru