Další tahák živě na O2 TV Sport: Baník se chce přiblížit čelu tabulky, přivítá rozjetou Slavii

Baník v domácím prostředí inkasoval v letošní sezóně jedinou branku. Ta ovšem byla fatální, znamenala totiž porážka proti Spartě. Následně ale Baník zabral, uhrál vítězství 1:2 na půdě Zlína a stejným poměrem v poháru přehrál Sokolov.

Nyní by rád bodoval i v nedělním šlágru proti Slavii. Pokud by svěřenci Bohumila Páníka zvítězili, přiblížili by se čelu tabulky na pouhé dva body. Favoritem je nicméně Slavia. Ta sice má určité problémy, především s rozsáhlou marodkou, jinak si ale stále vede bez zaváhání. V minulém kole udolala Bohemku a v poháru taktéž neinkasovala, poměrem 2:0 přehrála Ústí nad Labem.

Nyní chce vybojovat další výhru ve Vítkovicích. Kouč Jindřich Trpišovský, který mimochodem odkoučuje sté prvoligové utkání, bude muset řešit především složení útoku. Tecl se Škodou jsou mimo, hrát by tak mohl Jan Matoušek nebo taktéž Muris Mešanovič, který se do sestavy Slavie vrátil v pohárovém utkání po více než roce.

Vzájemné zápasy hovoří jasně ve prospěch Slavie, která naposledy podlehla Baníku před čtyřmi lety. Od té chvíle zvládla čtyři zápasy naplno a dvakrát remizovala.

Řekli před zápasem…

Bohumil Páník, trenér Baníku Ostrava: „Bude to chtít běhat, běhat a zase běhat. Když to uběháme, můžeme být úspěšní. Když je uběháme, k ničemu je nepustíme a věříme, že my tam nějaký gól strčíme.“

Nepřehlédněte: Taháky 10. kola FORTUNA:LIGY: Rozjetá Sparta si jede pro body k mistrovi, Baník přivítá Slavii

Hráč, jehož se vyplatí sledovat…

Jaromír Zmrhal, záložník Slavie

Momentálně nejlepší formu z hostujících borců má záložník Jaromír Zmrhal. Ten v posledních třech zápasech, do kterých nastoupil, vždy skóroval a hned dva jeho góly byly vítězné. Jednu vítěznou branku si ve své kariéře připsal i proti Baníku. Konkrétně před čtyřmi lety, když jeho trefa na 2:0 patnáct minut před koncem jistila konečné vítězství 3:1. Prosadí se Zmrhal i v zítřejším šlágru?

O očekávaný duel mezi Baníkem a Slavií samozřejmě nepřijdete. V přímém přenosu ho odvysílá stanice O2 TV Fotbal, tradiční zápasové studio začíná už ve 14:30. Těšit se můžete na všechny výhody a vychytávky, které přináší jedinečná multidimenze!

Chcete zápas sledovat? Stačí si za 199 Kč objednat balíček O2 TV Sport Pack, který vám na 30 dní odemkne stanice O2 TV Sport, O2 TV Fotbal i O2 TV Tenis.

Foto: Profimedia

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru