Kometa znovu v sobotu. Tentokrát bude chtít potvrdit vynikající bilanci s Pardubicemi

Proč zápas sledovat…

Úřadující mistr skutečně nemá v úvodu jednoduchý los. Už potřetí v řadě nastoupí k utkání v sobotu a podruhé bude hrát hned o den poté.

Nepřehlédněte: O2 TV vstupuje do Tipsport extraligy: Hokejovou show ozdobí technologické novinky i zkušený tým komentátorů a expertů

Nyní se Kometa chystá na utkání v Pardubicích. Po překvapivém domácím neúspěchu proti Mladé Boleslavi má co napravovat, v Pardubicích bude favoritem.

Dynamo si zatím příliš dobře nevede. Ze čtyř zápasů zvítězilo jen jednou, doma nezískalo ani bod a inkasovalo přitom už osm branek. Kometa navíc na Pardubice umí, za poslední tři sezóny prohrála venku jediné utkání.

Spoléhat se hosté mohou na šestadvacetiletého útočníka Petra Holíka, který ve čtyřech zápasech zapsal pět bodů. Nejlepším střelcem je poté Lukáš Nahodil, jenž skóroval třikrát. Na druhé straně v dresu Pardubic zatím bodovalo pouze šest hráčů. Kanadskému bodování Dynama vládne Rostislav Marosz, autor čtyř kanadských bodů.

Řekli před zápasem…

Kamil Pokorný, asistent trenéra Komety Brno: „Víme, že Pardubice ztratily nějaké zápasy a budou chtít doma bodovat. Čeká nás houževnatý a snaživý soupeř. Musíme hrát svoji hru, vytvářet si šance a hlavně je proměňovat.“

Hráč, kterého se vyplatí sledovat…

Václav Karabáček, útočník Komety Brno

Dvaadvacetiletý útočník se v průběhu týdne vrátil ze zámoří a na novém kontraktu se dohodl s brněnskou Kometou. Rodák z Prahy se ihned zapojil do přípravy a už zítra by mohl proti Pardubicím nastoupit. „Vašek je kvalitní bruslař, pravák, který má slušnou střelu. Všechno se ale ukáže v zápase a postupem času. Máme představu, že bude určitě hrát,“ uvedl oficiálním stránkám asistent kouče Kamil Pokorný.

Další utkání Tipsport extraligy za přítomnosti kamer O2 TV Sport sledujte v sobotu 29. září, předzápasové studio začíná už v 14:45 hodin!

Tip: Podívejte se, jak můžete sledovat zápasy hokejové Tipsport extraligy u vás doma

Foto: Profimedia

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru