Vízek v TIKI-TAKA: Chválit Ščasného? Slízává smetanu, Spartu mohl zvednout i Hapal

Letenští vstupovali do sezony s trenérem Pavlem Hapalem, který si ovšem už po dvou soutěžních zápasech musel sbalit kufry. Místo ho stála ostudná porážka v úvodním utkání předkola Evropské ligy na půdě srbské Subotici. Na lavičce usedl sportovní ředitel Zdeněk Ščasný a pod jeho vedením se tým pomalu zlepšuje. Po třetí výhře ve FORTUNA:LIZE v řadě dokonce slýchá chválu za to, jak Spartu dokázal zvednout a konečně ji vtiskl herní tvář.

Podle Ladislava Vízka ale mohl stejný scénář nastat i v případě, kdyby u týmu zůstal jeho předchůdce Pavel Hapal. „Ščasný si tam Hapala přivedl, pak ho sám vyhodil a teď slízává smetanu. I s Hapalem by Sparta došla tam, kde je dneska. Fandil jsem mu, je to pro mě smutné,“ nechal se v pořadu TIKI-TAKA slyšet jeden z tradičních hostů.

Jedním z témat byl i Benjamin Tetteh, letní posila Sparty z Bohemians. Talentovaný ghanský útočník se v posledních zápasech rozstřílel a po dvou trefách do sítě Liberce je s pěti góly na kontě nejlepším střelcen letenského celku v sezoně.

Co říct k němu měl zejména Rudolf Reiter, který Tetteha poznal během jeho angažmá v Ďolíčku. „Je to velký fotbalista. Když ale přišel ze Slovácka, bylo to takové netáhlo. Navíc neunášel kritiku,“ prozradil třiadvacetiletý záložník klokanů na adresu útočníka Sparty.

Na další díl oblíbeného pořadu plného fotbalu se můžete těšit opět za týden. Talkshow TIKI-TAKA sledujte každé pondělí od 20 hodin na O2 TV Sport a O2 TV Fotbal!

Foto: O2 TV Sport

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru