Show OKTAGON Výzva je zpátky. Sledujte cestu osmičky nových bojovníků do O2 areny!

Po dvou velmi úspěšných sériích OKTAGON Výzvy přichází další. O slávu, čest a kontrakt na 10 tisíc eur bude opět bojovat osm nových zápasníků – čtyři Češi a čtyři Slováci. Budou spolu trénovat v jednom gymu pod dohledem zkušených borců, budou bydlet ve společné vile, oslavovat vítězství, ale zároveň spolu budou sdílet i zklamání.

Z prvního vítěze OKTAGON Výzvy Gábora Borárose se stala doslova přes noc velká hvězda. Každý jeho zápas, ale i příspěvek na sociálních sítích patří mezi nejsledovanější události české scény. Druhý šampion Samuel „Pirát“ Krištofič se zase díky Výzvě stal jedním z nejlépe placených domácích zápasníků, svou povahou ovšem patří mezi nejvíce diskutované a bojovníky.

„Třetí série už není pouhým projektem, ale velkou sportovní a televizní událostí. Je to nejrychlejší cesta ke slávě na domácí scéně i k příležitostem na té mezinárodní,“ říká Pavol Neruda z organizace MMA OKTAGON. „Účastníci přesně vědí, na co se musejí připravit, co mohou získat a porvou se o šanci stát se součástí OKTAGON Výzvy,“ láká na novou sérii promotér a známý moderátor Ondřej Novotný.

Příběhy osmičky nových odvážlivců odhodlaných ukázat to nejlepší, co v nich je, a jejich cestu do O2 areny sledujte v premiéře každé pondělí večer na O2 TV Sport. Jméno nového šampiona OKTAGON Výzvy se pak dozvíme 17. listopadu na očekávaném turnaji OKTAGON 10, kdy celá série vyvrcholí velkým finále!

Foto: OKTAGON MMA

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru