Velký zájem o Ligu mistrů v O2 TV: padl rekord v objemu přenesených dat

Největší zájem měli diváci dle očekávání o středeční zápasy, kde se představila i Viktoria Plzeň.„Rekord jsme zaznamenali v objemu dat, která přes internetové vysílání a aplikaci ve středu od 18.30 hodin protekla sítí O2. Maximální přenosová rychlost dosáhla 260,88 Gbps. Zákazníci si oblíbili rovněž novou službu O2 TV Sport Pack na 30 dní, kterou aktuálně využívají již desítky tisíc uživatelů. I to přispělo k rekordnímu počtu diváků, kteří sledovali zápasy na webu či v aplikaci. V jednom momentě bylo touto cestou připojeno až 85 tisíc unikátních zařízení,“ prozradil Richard Siebenstich, ředitel komerční divize O2.

Český mistr z Plzně se v základní skupině Ligy mistrů utká ještě s AS Řím a také hvězdným Realem Madrid. „Očekáváme, že nadcházející duely s Realem budou atakovat další rekordy,“ doplnil Richard Siebenstich.

Díky multidimenzi si diváci mohou vybrat každý hrací den až ze šesti souběžně hraných utkání. Přenosy mohou sledovat nejen ve svých domácnostech, ale také na webu, přes mobilní aplikaci nebo ve více než 1200 restauracích.

Chcete sledovat všechny zápasy Ligy mistrů? Podívejte se, jak si pořídit O2 TV včetně stanic O2 TV Sport a O2 TV Fotbal.

Foto: O2 TV Sport

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru