Hokejová extraliga pokračuje: Sparta jede do Plzně napravit nezdar s Vítkovicemi

Proč zápas sledovat…

Po dvou kolech mají oba celky absolutně totožnou bilanci. V prvním kole Plzeň čtyřmi góly rozebrala Liberec, stejným poměrem si Sparta doma poradila s Hradcem Králové. Druhý zápas Sparta prohrála, ve Vítkovicích padla poměrem 2:3. Stejnou porážku si připsala i Škoda, která nestačila na úřadující mistry z Brna.

Po dvou zápasech tedy stejný počet bodů, stejné skóre a dělená pátá pozice. To se v pátek zcela jistě změní. Favoritem utkání jsou domácí, kteří mají se Spartou v posledních zápasech vynikající bilanci. Loni Sparta nezískala ve vzájemných zápasech ani bod, ve všech čtyřech duelech slavila Plzeň.

Pozor si Sparta musí dát především na Milana Gulaše, ten loni ve vzájemných zápasech vstřelil dvě branky a přidal dvě asistence. Vynikající výkony v úvodu sezóny ale předvádí Denis Kindl, jenž propálil gólmany soupeřů již třikrát.

Nepřehlédněte: O2 TV vstupuje do Tipsport extraligy: Hokejovou show ozdobí technologické novinky i zkušený tým komentátorů a expertů

Hráč, kterého se vyplatí sledovat…

Denis Kindl, útočník Plzně

Nejlepším střelcem Tipsport extraligy je dosud Denis Kindl. Šestadvacetiletý útočník vstřelil již tři branky a letos by měl překonat své osobní statistiky.

Kindl, který v Tipsport extralize nastupoval za Třinec a Karlovy Vary, ve své nejlepší sezóně nastřílel pouze devět branek. Zdá se tedy, že toto číslo by mohl poměrně brzy překonat. Kindl si zatím výborně rozumí s novou posilou Vojtěchem Němcem, ten již také zapsal tři kanadské body.

Další utkání Tipsport extraligy za přítomnosti kamer O2 TV Sport sledujte v pátek 21. září, předzápasové studio začíná už v 17.15 hodin!

Tip: Podívejte se, jak můžete sledovat zápasy hokejové Tipsport extraligy u vás doma

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru