Středeční program: Do Ligy mistrů vstupuje Plzeň, obhájce Real i Juventus s CR7

Čeští fanoušci už netrpělivě vyhlížejí, v jakém světle se po pěti letech v nejprestižnější klubové soutěži ukáže plzeňská Viktoria. Úřadující český mistr vstoupí do bojů ve skupině G domácím duelem s CSKA Moskva, tedy soupeřem, kterého při své poslední účasti v sezoně 2013/2014 dokázal porazit. Vzhledem k ambicím Vrbova výběru zabojovat o třetí příčku zaručující pokračování v jarních vyřazovacích bojích v Evropské lize půjde dost možná o klíčový zápas.

Také čtěte: CSKA Moskva – první překážka v Lize mistrů. Jak těžký soupeř Plzeň čeká?

V této skupině jsou do role jasných aspirantů na postup pasováni Real s AS Řím. A síly si poměří hned na úvod. „Bílý balet“ ovládl Ligu mistrů třikrát za sebou a za čtvrtým triumfem už bez Cristiana Ronalda vykročí proti soupeři z Říma, který na Santiago Bernabéu dorazí i s útočníkem Patrikem Schickem.

S cílem ukončit dvaadvacetileté čekání na velkých úspěch vstupuje do nového ročníku Ligy mistrů Juventus. Ambice to nejsou nikterak malé, nicméně k jejich naplnění má „Staré dámě“ pomoct jedna z nejpovolanějších osob – hvězdný Portugalec Ronaldo, jenž zvedl pohár pro vítěze Ligy mistrů nad hlavu už pětkrát. Juventus začne ve skupině H začne proti nebezpečné Valencii.

Ve středu se představí ještě další dva žhaví adepti na celkové prvenství. Dlouholetý vládce německého fotbalu Bayern Mnichov čeká v rámci „éčka“ duel na půdě Benfiky a anglický mistr Manchester City přivítá Olympique Lyon. Ve druhém utkání skupiny F si odbude premiéru v Lize mistrů Hoffenheim s obráncem Pavlem Kadeřábkem v Charkově proti Šachtaru Doněck.

  • Středeční program Ligy mistrů:
18:55  Ajax Amsterdam – AEK Atény
 Šachtar Doněck – Hoffenheim
21:00  Benfica Lisabon – Bayern Mnichov
 Manchester City – Lyon
 Plzeň – CSKA Moskva
 Real Madrid – AS Řím
 Valencia – Juventus
 YB Bern – Manchester United

Všechny zápasy můžete sledovat v exkluzivních přímých přenosech pouze v O2 TV. Stanice O2 TV Sport odvysílá souboj Plzně s CSKA Moskva, ostatní středeční zápasy pak nabídne O2 TV Fotbal. Díky multidimenzi si sami vyberete, na které ze souběžně hraných utkání se chcete dívat. Přepínat můžete i mezi kamerami!

Tip: Nejlevnější vstupenka na Ligu mistrů? Pořiďte si balíček sportovních stanic O2 TV Sport Pack

Foto: Profimedia

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru