OBRAZEM: V Plzni už jsou na očekávanou bitvu s CSKA Moskva připraveni. A co vy?

Nablýskaný stadion, všude grafiky v barvách a designu Ligy mistrů a uprostřed hřiště rozložená obří plachta symbolizující fotbalový míč.Ve Štruncových sadech, kde se nachází stadion plzeňských fotbalistů, je patrné, že se blíží něco velkého. A tím něčím je úvodní duel Viktorie v Lize mistrů, kterou si Západočeši zahrají po pětileté odmlce a potřetí v klubové historii.

Není tedy divu, že hned po skončení utkání FORTUNA:LIGY s Opavou se do práce pustil kompletní technický úsek. Na stadionu bylo nutné především odstranit veškeré běžné reklamy. V pondělí už si Doosan Arenu vzali do „parády“ pracovníci UEFA a začali ji oblékat do slavnostního hávu, jaký si utkání nejprestižnější klubové soutěže na světě zaslouží.

Také čtěte: CSKA Moskva – první překážka v Lize mistrů. Jak těžký soupeř Plzeň čeká?

„Byl to poměrně náročný proces po organizační i logistické stránce. Vyčištěn musel být vnitřek Doosan Areny, její plášť i bezprostřední okolí stadionu,“ cituje klubový web technického ředitele Viktorie Tomáše Samce.

Vše je důkladně naplánováno, vše má v harmonogramu svůj přesně vymezený čas. „Klub v tomto ohledu čerpá z bohatých zkušeností z minulých ročníků jak v Lize mistrů, tak i Evropské lize. Dá se říci, že jsme již sehraný tým a každý přesně ví, co má dělat,“ vysvětluje mluvčí Václav Hanzlík s tím, že Liga mistrů vyžaduje nejvyšší kvalitu nejen na hřišti, ale i co se týče organizace.

Nepřehlédněte: Liga mistrů se vrací ve velkém stylu. Start okoření šlágr Liverpoolu s PSG!

V Plzni jsou na vstup do vybrané společnosti připraveni, ale co vy? Pokud se nechystáte přímo do ochozů Doosan Areny, středeční souboj s CSKA Moskva můžete sledovat v přímém přenosu pouze na O2 TV Sport. Nejlevnější vstupenkou je pořízení balíčku O2 TV Sport Pack, který vám za 199 Kč odemkne na 30 dní i stanice O2 TV Sport a O2 TV Fotbal, s nimiž můžete sledovat všechny zápasy Champions League!

Foto: fcviktoria.cz/Erik Krajdl

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru