Zlatý hattrick pro Dánku Wozniacki? Na titul z Tokia myslí i Plíšková či vítězka US Open

Na turnaji v Tokiu se každoročně představují tenistky z předních příček světového žebříčku a letošní ročník není v tomto ohledu výjimkou. Do devítimilionové metropole dorazilo zabojovat o titul hned pět hráček z elitní desítky, mezi nimi i Karolína Plíšková.

České hvězdě patří jako světové osmičce pozice turnajové čtyřky. Na podniku, jehož dotace se pro letošní rok vyšplhala na bezmála 800 tisíc dolarů, došla v letech 2015 a 2017 do čtvrtfinále, podaří se jí projít tentokrát dál? Šanci určitě má.

Velká pozornost bude nepochybně upřena na dvacetiletou Japonku Naomi Ósaka, která senzačně ovládla US Open, když ve finále porazila i Serenu Williams. Mezi největší favoritky patří i světová čtyřka Caroline Garcia z Francie a Dánka Caroline Wozniacki.

Současná druhá hráčka žebříčku WTA má na Tokio skvělé vzpomínky, jednoduše se jí tady daří. Poprvé v hlavním japonském městě triumfovala v roce 2010, podruhé turnaj ovládla o šest let později a loni dokázala titul obhájit. Nyní před ní stojí velká výzva. Na zlatý hattrick ještě v historii turnaje žádná z tenistek nedosáhla.

Kromě Toray Pan Pacific Open z Tokia sledujte od pondělí 17. září na O2 TV Sport a O2 TV Tenis také boje o tituly na Guangzhou Open a Korea Open. Během následujících sedmi dní vám z těchto tří turnajů nabídneme celkem 120 přímých přenosů!

Foto: toray-ppo.com, Profimedia

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru