Liga mistrů se vrací ve velkém stylu. Start okoření šlágr Liverpoolu s PSG!

Nejobdivovanější a nejprestižnější klubová soutěž planety je definitivně zpátky. S novým ročníkem přišly i některé změny. Ta hlavní se týká časů výkopů. V každém hracím dni začnou dva duely už v 18:55, výkopy zbylých zápasů se pak posunou o čtvrt hodiny později na 21:00.

V úterý si zahrají o první body týmy ve skupinách A až D. V „áčku“ začnou aspiranti na postup venku – úřadující vítěz Evropské ligy a Superpoháru UEFA Atlético Madrid se představí v Monaku a Dortmund bude chtít potvrdit roli favorita v Bruggách.

Jeden z úterních šlágrů nabídne skupina B. Inter Milán, který se do hlavní fáze Ligy mistrů probojoval po sedmi letech, vyzve doma Tottenham. Fanoušky bude ale jistě také zajímat, jak do soutěže vstoupí Barcelona s Lionelem Messim. Na Camp Nou přivítá nizozemský PSV Eindhoven.

PŘEHLEDNĚ: Složení základních skupin Ligy mistrů a nejdůležitější termíny

Další mimořádně atraktivní duel uvidí slavný stadion Anfield Road. Domácí Liverpool tam jako poražený finalista minulé ročníku změří síly s Paris Saint-Germain. Ve druhém utkání skupiny C čeká velká premiéra v novém hracím formátu Crvenou Zvezdu Bělehrad. Vítěz Pohár mistrů evropských zemí z roku 1991 se pokusí obrat o body favorizovanou Neapol s Markem Hamšíkem.

A konečně „déčko“ nabídne souboj tureckého a ruského šampiona – Galatsaray Istanbul vs. Lokomotiv Moskva. Duel mezi Schalke a Portem bude mít speciální náboj pro legendárního gólmana portugalského celku Ikera Casillase. Dlouholetá jednička španělské reprezentace a Realu Madrid jako první hráč v historii absolvuje dvacátou sezonu v Lize mistrů.

  • Úterní program Ligy mistrů:
18:55 FC Barcelona – PSV Eindhoven
Inter Milán – Tottenham
21:00 FC Bruggy – Borussia Dortmund
CZ Bělehrad – Neapol
Galatasaray Istanbul – Lokomotiv Moskva
Liverpool – Paris St. Germain
AS Monako – Atlético Madrid
Schalke – FC Porto

Všechny zápasy nabídnou v exkluzivních přímých přenosech stanice O2 TV Sport a O2 TV Fotbal. Díky multidimenzi si sami vyberete, na které ze souběžně hraných utkání se chcete dívat. Přepínat můžete i mezi kamerami!

Tip: Nejlevnější vstupenka na Ligu mistrů? Pořiďte si balíček sportovních stanic O2 TV Sport Pack

Foto: Profimedia

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru