Semifinálové bitvy i vrchol Projektu X. Nenechte si ujít očekávaný OKTAGON 9!

Historicky největší turnaj organizace OKTAGON na území Slovenska je tady. V aréně pro deset tisíc diváků se představí borci jako Gábor Borároš, „Pirát“ Krištofič, Andrés Raška, David Kozma a další. Na fanoušky bojových sportů a MMA toho ale čeká v rámci galavečera mnohem víc, včetně vyvrcholení Projektu X.

Startovní listina zahrnuje celkem deset zápasů, které z nich představují největší taháky? Na další velkou výhru si brousí zuby Samuel „Pirát“ Krištofič. Šampion druhé série OKTAGON Výzva naposledy knokautoval pod širým nebem na pražské Štvanici Andrése Rašku a nyní ho čeká další nesmírně těžká zkouška. V kleci se mu postaví obávaný Polák Grzegorz Siwy.

Soubojem dvou generací by se dal nazvat střet dalšího domácího zápasníka Gábora Borároše s českým rekordmanem Jaroslavem „Číňanem“ Poborským. Projde „bestie“, jak se Borárošovi často přezdívá, až do samotného finále, nebo 39letý Poborský se stovkou profesionálních zápasů v zádech ukáže, že to má stále v sobě a s titulem to myslí vážně?

OKTAGON 9 nabídne ještě jednu semifinálovou bitvu. V hlavní roli se představí David Kozma, který má skvělou formu. Ovládl deset z posledních jedenácti duelů a nyní hodlá dostat v boji o postup do titulového zápasu welterové váhy na kolena i talentovaného Maďara Máté Kertesze. „Jde o kvalitního soupeře, je ale k poražení, dokonce si myslím, že vyhraju,“ hlásí sebevědomě šestadvacetiletý Kozma.

Také čtěte: David Kozma před galavečerem OKTAGON 9: Titulový zápas v O2 areně mě hodně láká!

V rámci galavečera rovněž vyvrcholí populární Projekt X. Slovenského podnikatele Petera Benka po roce tvrdé dřiny a téměř 50 shozených kilech čeká zápas v kleci. Rovnou v největší slovenské aréně a ve finálovém zápase se mu postaví pražský barber Laky Royal. Kdo z nich dotáhne svou cestu do vítězného konce?

I to nabídne sobotní OKTAGON 9 v Bratislavě. Pokud patříte mezi fanoušky MMA, očekávaný galavečer z Bratislavy si rozhodně nemůžete nechat ujít. Přímý přenos na O2 TV Sport začíná ve 20 hodin!

Foto: OKTAGON MMA

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru