David Kozma před galavečerem OKTAGON 9: Titulový zápas v O2 areně mě hodně láká!

Reprezentant PriMMAt Gym Praha a bývalý šampion organizace GCF se ve skvělém světle ukázal už na OKTAGONU 7 na pražské Štvanici, kde nedal ve čtvrtfinále pyramidy šanci Polákovi Michalu Wiencekovi a připsal si už třetí výhru v řadě.

„Čekal jsem, že to bude těžší, překvapilo mě, jak hladce to proběhlo. K ničemu jsem ho vlastně nepustil a měl zápas pod kontrolou,“ vrátil se ještě k červencovému souboji pod širým nebem.

Holátko, jak se Kozmovi přezdívá, má výbornou formu. Vyhrál deset z posledních jedenácti duelů, naposledy se musel v kleci sklonit před Petrem „Monsterem“ Knížetem, s nímž se ovšem střetl ve vyšší váze, než na kterou se Kozma běžně soustředí. Ničeho ale nelituje.

„Zápas mě hodně posunul psychicky, spíš lituju toho, že mi to nevyšlo. Můžu ale získat titul v OKTAGONU a pak Petra znovu vyzvat,“ plánuje šestadvacetiletý bojovník. Po porážce rozloučil s organizací XFN a připojil se jako jedna velkých hvězd k OKTAGONU, zlákala ho účast ve welterové pyramidě.

Po prvním zvládnutém souboji ho nyní čeká soupeř, kterého si přál vyzvat – Maďar Máté Kertesz. „Jde o kvalitního soupeře, je ale k poražení, dokonce si myslím, že vyhraju,“ říká sebevědomě Kozma, jenž by se v případě postupu do finále rád utkal s vítězem OKTAGON výzvy Gáborem Borárosem. „Láká mě to hodně, zápasilo by se v O2 aréně. Má hodně fanoušků a já bych ho chtěl porazit,“ dodal český bijec.

Splní si sen a zajistí si účast ve finále o šampiona welterové váhy? Očekávaný galavečer OKTAGON 9 z Bratislavy plný nekompromisních bitev sledujte živě v sobotu 15. září od 20 hodin na O2 TV Sport!

Foto: O2 TV Sport

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru