Nabité září. Podívejte se, na jaké sportovní lahůdky se můžete těšit na O2 TV Sport!

Úterý 18. září sice není nikterak významným dnem, ovšem fotbaloví fanoušci ho už netrpělivě vyhlíží. Várkou prvních osmi zápasů totiž odstartuje Liga mistrů, o den později půjde do akce i plzeňská Viktoria a vy můžete být u toho!

Jen na O2 TV Sport a O2 TV Fotbal uvidíte všechny zápasy z celého ročníku prestižní soutěže. V každém hracím kole si můžete vybrat libovolný duel. Je tedy jen na vás, zda budete sledovat, jak si povede jediný český zástupce mezi evropskou smetánkou, či jak se bude dařit hlavním aspirantům na zisk trofeje pro vítěze.

Přehledně: Jízdní řád Plzně v Lize mistrů: Proti komu začne a kdy se utká s hvězdným Realem?

Souboj Plzně se Spartou v multidimenzi

Po reprezentační přestávce se o slovo znovu hlásí FORTUNA:LIGA. Do konce září se v nejvyšší domácí fotbalové soutěži odehrají tři kola a k vidění budou další atraktivní duely. V rámci 8. kola přivítá ostravský Baník pražskou Spartu, o týden později vyzve Slavia v malém pražském derby v Edenu Bohemians 1905 a Jablonec se utká v dalším taháku s Plzní.

Jeden z největších podzimních ligových šlágrů se ovšem schovává v programu 10. kola. V pátek 28. září změří úřadující ligoví šampioni ze západu Čech síly se Spartou. I tento duel uvidíte na O2 TV Fotbal v té nejlepší vysílací kvalitě se všemi výhodami multidimenze!

Tip: Pořiďte si O2 TV Sport Pack na 30 dní a sledujte za 199 Kč všechny zápasy Ligu mistrů i české FORTUNA:LIGY!

Hokejová extraliga už klepe na dveře

Hokejoví fanoušci mají zase ve svých diářích tučným písmem vyznačený pátek 14. září, kdy otevře svoji bránu hokejová Tipsport extraliga. Na stanici O2 TV Sport, která bude od letošní sezony nejvyšší tuzemskou soutěž pravidelně vysílat, uvidíte z úvodního kola duel z pražské O2 areny mezi domácí Spartou a Mountfieldem Hradec Králové.

Hned v sobotu se pak před kamerami O2 TV Sport představí ve své premiéře obhájci titulu z brněnské Komety na ledě Chomutova. Jen v září uvidíte celkem šest přímých přenosů, které doplní pravidelný hokejový magazín ICE TIME. Každé pondělí večer se mohou fanoušci těšit na netradiční rubriky, zajímavé rozhovory a reportáže ze života hvězd Tipsport extraligy.

Nepřehlédněte: O2 TV vstupuje do Tipsport extraligy: Hokejovou show ozdobí technologické novinky i zkušený tým komentátorů a expertů

Boje o tituly na asijském „turné“

Ve světě tenisu se nese druhá polovina září v duchu série turnajů na asijském území. Ty nejatraktivnější uvidíte na O2 TV Sport a O2 TV Tenis. V pondělí 17. září vstoupí tenistky do Toray Pan Pacific Open v japonském Tokiu, následně se přesunou do čínského Wu-chanu, kde si zahrají o titul na Wuhan Open.

To nejlepší ale přijde na přelomu září a října. China Open v Pekingu tradičně láká absolutní světovou špičku. A není se co divit. Na tvrdém povrchu se hraje kromě podílu z více než osmimilionové dotace také o pořádnou várku bodů do světového žebříčku WTA.

Nenechte si ujít atraktivní MMA galavečery

O2 TV Sport je tu pravou adresou i pro milovníky bojových sportů. A v září si opravdu přijdou na své. V sobotu 15. září bude Bratislava hostit historicky největší turnaj organizace Oktagon na Slovenku – Oktagon 9. V akci uvidíte „Piráta“ Krištofiče, Gábora Borárose, Davida Kozmu nebo Petera Benka. Koncem měsíce nepřijdete o galavečer Fight Night West v Karlových Varech a pořádnou dávku kvalitního MMA si užijete i při přímém přenosu dalšího turnaje organizace M-1 Challenge 97 z ruské Kazaně.

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru