Po Ajaxu chce do Ligy mistrů i PSV, ustojí Benfika v odvetě play off řecké peklo?

Nejblíže k účasti v hlavní fázi prestižní soutěže má PSV Eindhoven. V úvodním duelu na půdě nevyzpytatelného BATE Borisov vyhrál 3:2 a udělal tak významný krok k tomu, aby se po roční odmlce znovu ukázal mezi evropskou klubovou smetánkou. Nizozemský šampion navíc nechce zůstat pozadu za svým velkým rivalem Ajaxem, který si v úterý zajistil start v soutěži po čtyřech letech.

Asi vůbec nejzajímavější podívanou slibuje boje mezi PAOKem Soluň a Benfikou. Po rozlosování byl favorit daný, ovšem první zápas smetl všechny prognózy ze stolu. Řecký vicemistr si z Lisabonu přivezl bezbrankovou remízu a teď plánuje na postup zaútočit v domácím prostředí. Na Benfiku čeká v Soluni na stadionu pro více než 28 tisíc diváků opravdové peklo, o tom není pochyb. Zvládne nesmírně těžkou odvetu, nebo bude historický postup do skupiny slavit překvapivě PAOK?

Také čtěte: Pět věcí, které musíte vědět před startem letošního ročníku Ligy mistrů

Dvanáct předchozích pokusů proklestit si cestu do Ligy mistrů skončilo neúspěchem. Promění Salcburk mečbol s pořadovým číslem třináct? Šanci má opravdu velkou. Na horké bělehradské půdě uhrál s domácí Crvenou Zvezdou remízu 0:0, lepší výchozí pozici si dlouholetý vládce rakouského fotbalu snad ani nemohl přát. Od konfrontace s těmi největšími evropskými giganty ho dělí jediný krok.

Jedno je jisté – i ve středu se máme na co těšit. Sledovat můžete kterýkoli z dnešních zápasů play off Ligy mistrů. Všechny uvidíte živě na stanicích O2 TV Sport a O2 TV Fotbal! Utkání začínají shodně ve 21 hodin. Už máte vybráno?

Liga mistrů

Tip: Využijte poslední možnost, jak si pořídit balíček sportovních stanic O2 TV Sport Pack na prvních 30 dní za 1 Kč

Foto: Profimedia

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru