M-1 Challenge 96: Další várka parádního MMA i s českou účastí na O2 TV Sport!

Parádní podívanou nabídl už předchozí podnik ze samotného srdce Ingušských hor, o nic menší zábavu neslibuje ani blížící se Challenge 96 z Petrohradu. Fanoušci opět uvidí v akci několik hvězdných borců. Nade všemi ční Ukrajinec Dimitriy Mikutsa a Rus Khadis Ibragimov.

Právě oni se postarají o zlatý hřeb celého turnaje, když si to v hlavním souboji večera rozdají o pás pro světového šampiona středně těžké váhy. Pořízek Mikutsa, který patří na Ukrajině k absolutní špičce, odešel z posledních čtyř duelů jako vítěz. Ibragimov bude mít výhodu v tom, že bude zápasit doma, dosud neporažený ranař si poslední triumf připsal na M-1 Challenge 92 rovněž v Petrohradu.

K vidění toho ale bude pochopitelně mnohem víc. Hlavní karta turnaje zahrnuje kromě titulového zápasu ještě dalších devět duelů. V jednom z nich se divákům v petrohradské hale představí Filip Kovařík, který se ve svém druhém profi MMA zápase v kariéře utká s domácím Artemem Tarasovem.

Druhým českým zástupcem na Challenge 96 bude Adam Borovec. Bojovník z havířovského Jayman MMA Fighting Systems bude hájit svoji neporazitelnost proti dalšímu představiteli ruské MMA školy Akhmadkhanem Bokovem, jenž má zkušenosti nejen z organizace M-1, ale také s konkurenční ACB.

Pokud patříte mezi fanoušky bojových sportů, program na nejbližší sobotní večer máte vyřešený. Přímý přenos z M-1 Challenge 96 v Petrohradu začíná na stanici O2 TV Sport ve 21 hodin.

Tip: Podívejte se, jak si pořídit balíček sportovních stanic O2 TV Sport Pack na 30 dní za 1 Kč

Foto: O2 TV Sport

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru