Tři vlastňáky v pěti kolech. Petr Švancara poslal v TIKI-TAKA smolaři z Dukly jasný vzkaz!

Když se Martin Chlumecký v létě přesouval z libereckého Slovanu do Dukly, asi ani v tom nejčernějším snu nečekal, jakým způsobem svoji premiérovou sezonu v nejvyšší soutěži zahájí. Ve 3. kole se postaral o jediný gól malého pražského derby s Bohemians 1905, jelikož byl ale vlastní, tři body si z Julisky odvezli do Vršovic hosté.

Uběhlo čtrnáct dní a jednadvacetiletý stoper, který v minulé sezoně sbíral zkušenosti v druholigovém Varnsdorfu, překonal v dalším domácím duelu se Slováckem vlastního gólmana Jakuba Radu dokonce hned dvakrát. Druhý vlastňák si dal v 90. minutě a Dukla i popáté v sezoně padla. S jasnou radou, jak se touto nepříjmeností popasovat, přispěchal v talk show TIKI-TAKA bývalý obávaný útočník Petr Švancara, jenže se dokázal plně vžít do situace mladého hráče.

Uplynulé 5. kolo FORTUNA:LIGY toho ale nabídlo mnohem víc. O největší překvapení se postarala Příbram remízou na pražské Letné. Staronový nováček nejvyšší soutěže přečkal v deseti celou řadu vyložených šancí Sparty a v závěru dokázal po ojedinělé akci srovnat na konečných 2:2. Jak tenhle nečekaný výsledek okomentovali hosté moderátora Petra Svěceného? A co podle nich měl udělat před klíčovým okamžikem zápasu sparťan Martin Frýdek?

O pozornost si řekl i duel Slavie proti Jablonci. A to nejen kvůli tomu, že domácí poprvé v sezoně ztratili body, když Severočechům podlehli 0:2, ale také incidentem mezi pořadatelem a ultras sešívaných u tribuny sever. Několik z nich pořadatele napadlo, podle vyjádření jiných slávistických fanoušků šlo o aktivního příznivce Sparty, který domácí údajně provokoval a častoval je nadávkami. Co hosté pořadu TIKI-TAKA říkají na to, že vůbec dojde k takové situaci v bezprostřední blízkosti hrací plochy? A kdo byl podle nich v celém sporu vlastně viníkem?

Na další díl oblíbeného pořadu plného fotbalu se můžete těšit opět za týden. Talk show TIKI-TAKA sledujte každé pondělí od 20 hodin na O2 TV Sport a O2 TV Fotbal.

Už jste viděli? TIKI-TAKA: Co radí Petr Švancara před příchodem do Slavie ligové kometě Janu Matouškovi?

Foto: O2 TV Sport

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru