Liga mistrů nebude chybět ani ve středu. V akci bude přemožitel pražské Slavie

Ajax vs. Dynamo Kyjev

Ajax byl v posledních letech pravidelným účastníkem skupinové části Ligy mistrů, v posledních třech letech se ale do nejprestižnější evropské klubové soutěže nedostal. Letos musel dokonce už do druhého předkola, zápasy se Sturm Grazem a Lutychem ale zvládl vcelku bez problémů.

Mírný favorit tohoto dvojutkání se bude zcela jistě spoléhat na Klaase-Jana Huntelaara, nizozemský kanonýr se v posledních třech zápasech Ligy mistrů trefil hned čtyřikrát.

Na druhé straně bude přemožitel pražské Slavie, tedy Dynamo Kyjev. Ukrajinský celek v posledních deseti zápasech inkasoval jen jednou, z penalty gólmana Boyka překonal Josef Hušbauer. V lize Kyjev odehrál čtyři zápasy a shodně vyhrál všechny 1:0. Je tak otázkou, jestli nás zítra nečeká podobný defenzivní průběh.

Už jste viděli? VIDEO: Kouč Plzně Pavel Vrba vzpomíná na účast v Lize mistrů: Některé příběhy byly i úsměvné

MOL Vidi vs. AEK Atény

Videoton ve své historii hrál dvakrát kvalifikaci o Ligu mistrů, nikdy se ale nedostal tak daleko. V Lize mistrů je již od prvního předkola, v šesti zápasech inkasoval jen tři branky.

Oproti Aténám je ve výhodě v tom, že maďarská liga již začala. Atény dosud hrály jen přípravné zápasy, ze tří případů hned dva zápasy skončily bezbrankovou remízu. Na druhé straně Videoton má za sebou už čtyři ligové zápasy, hořkost porážky navíc nepoznal už konce června.

 

Také čtěte: Pět nových tváří, které mohou zářit v Lize mistrů

Young Boys vs. Dinamo Záhřeb

Bern zopakoval svůj výkon z před osmi let, do základní části Ligy mistrů se ale ještě nikdy neprobojoval. V Lize mistrů bude hrát letos své první utkání, za sebou má zatím čtyři úspěšné duely v lize a jedno střetnutí v poháru.

Záhřeb absolvoval už druhé předkolo, ve kterém vyřadil Beer Ševu. O kolo později si poradil i s Astanou a je velmi blízko k základní skupině, kterou hrál Záhřeb naposledy v sezóně 15/16. Za sebou má Dinamo vynikající období a porážku naposledy poznalo v polovině května. Od té doby čtrnáctkrát zvítězilo a jen třikrát remizovalo.

Který ze středečních zápasů podle vás slibuje nejzajímavější podívanou? Sledovat můžete kterýkoli z nich, všechny totiž budeme vysílat v přímém přenosu na O2 TV Sport a O2 TV Fotbal! Stačí si vybrat. Utkání začínají shodně ve 21 hodin.

Tip: Podívejte se, jak si pořídit balíček sportovních stanic O2 TV Sport Pack na prvních 30 dní za 1 Kč

Foto: Profimedia

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru