Western & Southern Open: Podmaní si světová jednička po Montrealu i podnik v Cincinnati?

Cincinnati se opět představí kompletní světová špička, včetně světové jedničky Simony Halep. Šestadvacetiletá Rumunka dorazila povzbuzená triumfem na turnaji v Montrealu, kde ji nedokázala zastavit ani Američanka Sloane Stephens. Ve finálové bitvě si sice vynutila třetí set, ale nakonec se radovala Halep.

Právě na letošní vítězku Roland Garros bude upírána největší pozornost. Není se co divit, fanoušci i tenisoví experti budou s napětím očekávat, zda se jí i na Western & Southern Open podaří potvrdit roli největší favoritky a zda ovládne druhý velký turnaj za sebou.

Zklamání z finálové porážky by jistě ráda zažehnala Američanka Stephens, mezi top favoritky pak bude patřit i světové dvojka Caroline Wozniacki z Dánka, čtvrtá nasazená Němka Angelique Kerber či Ukrajinka Elina Svitolina. Bez šance ale rozhodně není ani Petra KvitováKarolínou Plíškovou, které v Cincinnati rovněž nechybí.

Ve větší pohodě je momentálně lvice Kvitová. Letos už vybojovala na okruhu WTA pět titulů a poté, co dvojnásobná wimbledonská šampionka dokráčela v Montrealu až do osmifinále, se v žebříčku WTA posunula už na 6. příčku. To Plíšková skončila na stejném turnaji už ve 2. kole, na Cinncinnati má ale světová osmička dobré vzpomínky. Před dvěma roky si odtud odvezla trofej pro celkovou vítězku.

Jak se bude českým tenistkám i světové jedničce na kurtech v Cincinnati dařit, můžete od pondělí 13. srpna sledovat na O2 TV Sport a O2 TV Tenis. Z každého hracího dne se můžete těšit hned na několik přímých přenosů!

Nepřehlédněte: O2 TV Sport Pack: Evropský Superpohár, Liga mistrů, všechny zápasy FORTUNA:LIGY i extraliga za 1 Kč!

Foto: Profimedia, Western & Southern Open

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru