Bitva o španělský Superpohár na O2 TV Fotbal: Obstojí Vaclík proti nájezdům Messiho a spol.?

Španělská fotbalová scéna opět ožívá. Pro fanoušky to tradičně znamená, že se mohou před vypuknutím nového ročníku La Ligy těšit na boj o Superpohár. Zatímco v předchozích letech se mistr La Ligy s vítězem poháru utkal hned dvakrát systémem doma-venku, letos rozhodne o držiteli trofeje jediný duel. Na stadionu v marockém Tangeru si to rozdá Barcelona se Sevillou.

Katalánci v minulé sezoně ovládli kromě ligy i pohár, když ve finále Sevillu nekompromisně rozstříleli 5:0. Teď ovšem stojí před oběma týmy nový zápas, který slibuje zajímavou podívanou. Favoritem bude opět Barcelona, to se nemění. O superpohár hraje pravidelně, loni nestačila na Real, naposledy uspěla před dvěma roky, kdy si dvanáctý triumf připsala poté, co uspěla právě proti Seville.

O touze Lionela Messiho a spol. vstoupit do nové sezony ziskem trofeje nemusíme dlouze polemizovat. Hvězdnému týmu by měl v brance celku z Andalusie čelit Tomáš Vaclík, letní posila z Basileje. Devětadvacetiletý brankář už odchytal dva zápasy v předkole Evropské ligy a v obou případech udržel čisté konto. Je ale fakt, že maďarská Újpest, ani litevský Žalgiris Vilnius ho tolik neprověřily. Proti Barceloně určitě dostane šanci ukázat své nesporné kvality a zároveň odpovědět na otázku, proč o něj Sevilla tolik stála.

Pomůže Tomáš Vaclík svému novému týmu k zisku trofeje, nebo se bude podle papírových předpokladů radovat gigant z Katalánska? Díky O2 TV Fotbal můžete být u toho. Přímý přenos bitvy o španělský Superpohár z marockého Tangeru začíná v neděli 12. srpna ve 21:55! 

Nejen O2 TV Fotbal, ale i další exkluzivní sportovní stanice můžete nyní sledovat 30 dní za 1 Kč v rámci nové služby O2 TV Sport Pack. Více se dočtete ZDE.

Foto: Profimedia

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru