Zůstala osmička nejlepších, kdo si dojde pro titul? Nenechte si ujít závěr Rogers Cupu z Montrealu!

Na turnaji se představily i všechny přední české hráčky. Nejdále z nich došla Petra Kvitová, která v Montrealu triumfovala před šesti lety. Naději na druhý triumf držela až do osmifinále, kde ovšem nestačila na Nizozemku Kiki Bertens. Ta o kolo dříve poslala domů i Karolínu Plíškovou.

Šestadvacetiletá tenistka je největším překvapením turnaje, v Montrealu září a dokonce se jí podařilo překonat dlouho nedosažitelnou metu. Výhrami nad dvojicí aktuálně nejlepších Češek konečně ukončila čekání na skalp některé z členek elitní světové desítky na tvrdém povrchu. Nyní před Bertens stojí nová výzva – v boji o semifinále se utká s o čtyři roky mladší Australankou Ashleigh Barty. I ta hraje na Rogers Cupu zatím výborně.

Také zbylé čtvrtfinálové dvojice slibují zajímavou podívanou. Sen o obhajobu loňského titulu dál živí Ukrajinka Elina Svitolina, které se do cesty postaví semifinalistka z letošního Australian Open Elise Mertens z Belgie. Ve hře zůstává i světová trojka Sloane Stephens. Hvězdná Američanka vyzve na souboj Anastasii Sevastova z Lotyšska. O poslední místo v semifinále se pak utká světová šestka Carolina Garcia s turnajovou jedničkou a zároveň první hráčkou žebříčku WTA Simonou Halep.

Nejen čtvrtfinálové bitvy, ale i následné semifinále a boj o titul uvidíte v přímých přenosech na O2 TV Sport a O2 TV Tenis. Více se dozvíte v našem programu. Závěr prestižního Rogers Cupu můžete sledovat i aktivací balíčku O2 TV Sport Pack, který vám umožní sledovat stanice O2 TV Sport, O2 TV Fotbal a O2 TV Tenis po dobu 30 dní. Do konce srpna zaplatíte za aktivaci jedinou korunu. Podrobnosti o této nabídce se dočtete ZDE.

Foto: Profimedia

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru