Statistický systém Tracab: Co dokáže na hráče i týmy během zápasu prozradit?

O2 TV vůbec poprvé v historii nejvyšší české soutěže odvysílá všechny zápasy v sezoně. Hned trojici nejatraktivnějších utkání z každého kola si můžete na stanicích O2 TV Sport a O2 TV Fotbal vychutnávat v té nejlepší vysílací kvalitě. U těchto přenosů navíc nechybí ani plné výhody multidimenze včetně zápasových studií či systému Tracab.

Díky němu lze v reálném čase porovnávat a vyhodnocovat aktuální hráčské i týmové statistiky. Dalo by se říct, že o hráčích, kteří jsou v danou chvíli na hřišti, ví vlastně všechno.

Jak to funguje? Jedna z obrazovek v rámci multidimenze vždy umožní přímo během přenosu sledovat jedinečné parametry, jako třeba aktuální, průměrná či maximální rychlost hráčů nebo uběhnuté vzdálenosti. Technologie Tracab umí i 3D vizualizace herních momentů. A to všechno v reálném čase. V zahraničí se jedná o velmi úspěšný a populární prvek při přenosech, nyní si tuto užitečnou vychytávku můžete užívat při přenosech utkání z FORTUNA:LIGY!

Chcete si užívat zápasy fotbalové FORTUNA:LIGY s tím nejlepším servisem včetně aktuálních statistik? Pořiďte si O2 TV včetně stanice O2 TV Sport a českou nejvyšší soutěž budete mít jako na dlani!

Foto: O2 TV Sport

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru