Na jaké taháky láká 3. kolo FORTUNA:LIGY? Všechny opět můžete sledovat ŽIVĚ

Kolo odstartuje už v pátek, kdy Slavia přivítá Opavu. Domácí budou obrovským favoritem, o tom není pochyb. V úvodu nové sezony se těší velmi dobré formě, oba předchozí duely vyhráli. Nováček ze Slezska naopak po návratu mezi tuzemskou elitu na první body čeká, bylo by obrovským překvapením, kdyby je vybojoval právě v Edenu.

V sobotu jsou na programu hned čtyři zápasy. Zajímavé bude sledovat, jak si povede Příbram na půdě Baníku. Středočeši mají jako nováček na kontě už čtyři body, Baroš a spol. ale nebudou chtít doma ztratit. Plný počet bodů má po dvou kolech překvapivě na kontě Zlín, který změří síly s Jabloncem. Jarní štika ligy se naopak krčí u dna tabulky bez jediného bodu.

Už jste viděli? Šmicer a Koller se v TIKI-TAKA pustili do sparťana Kangy: Kabina by ho měla srovnat

Od 17 hodin se o body utkají ještě Liberec s Teplicemi a o dvě hodiny později se olomoucká Sigma pokusí zaskočit zatím stoprocentního úřadujícího mistra z Plzně. Hanáci věří, že se jim bude dařit lépe než v prvním domácím duelu se Slavií (0:3).

V neděli se nejprve potkají dva aktuálně nejhorší ligové mančafty – Karviná s Mladou Boleslaví. Cíl obou je jasný. Pokusit se urvat první body. V 18 hodin pak nastoupí pražská Sparta na Letné proti Slovácku. O tom, kdo by si měl v tomto utkání připsat tři body, není nutné dlouze polemizovat. Vyhrají Pražané i třetí ligový zápas? Kolo zakončí pondělní dohrávka v podobě malého pražského derby. Dukla se na Julisce utká s Bohemians 1905.

O2 TV opět nabídne v přímých přenosech všech osm zápasů! V případě duelů Plzně, Sparty a také pondělní dohrávky na vás opět bude čekat i zápasové studio včetně unikátních statistik zachycených systémem Tracab.

S výjimkou páteční předehrávky můžete zbylých sedm utkání 3. kola FORTUNA:LIGY sledovat mimořádně zdarma a bez registrace! Jak na to? Podrobnosti o super akci pro všechny fotbalové fanoušky se dočtete v tomto článku.

Foto: O2 TV Sport

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru