Pomohli jsme s další proměnou bydlení

Jako hlavní partner aktuální řady populárního pořadu Jak se staví sen na TV Prima jsme nechyběli ani u jeho osmého dílu. V předělaném interiéru i tentokrát na rodinu čekaly zařízení a služby od O2. Potěšili jsme je připojením k Internetu HD, digitální televizí O2 TV a také designovým modemem O2 Smart Box s prvky chytré domácnosti.

Tým TV Prima spolu s designéry a moderátorkou pořadu Ivou Kubelkovou se tentokrát vydal do Ústí nad Labem. Čekala tam na ně paní Hanka s dvaadvacetiletým synem Honzou a desetiletou vnučkou Aničkou. Pro designéry to byl tentokrát tvrdý oříšek – v bytě totiž museli razantně předělat kuchyň, předsíň, koupelnu i toaletu. Vše nakonec dopadlo na jedničku a trojice se mohla těšit na moderní linku i designovou koupelnu. To ale zdaleka nebylo všechno.

I tuto domácnost jsme totiž vybavili vysokorychlostním internetem HD. Kromě toho jsme rodině věnovali designový modem O2 Smart Box, který internet zavede do každého koutku nové domácnosti. O2 Smart Box toho umí ale mnohem víc – jednoduše k němu lze připojit zařízení pro vybavení chytré domácnosti. Paní Hance a jejímu synovi Honzovi jsme nainstalovali senzor na dveře a okna, a také detektor pohybu, který je bude informovat o každé nezvané návštěvě. Kouřové čidlo zase upozorní na riziko požáru. Poslední vychytávkou je chytrá zásuvka, díky které lze vypnout zapojený elektrospotřebič i na dálku. Paní Hance tak odpadnou starosti například s tím, zda nezapomněla vypnout žehličku.

Z dalšího dárku od O2 – tabletu – měla největší radost vnučka Anička. Naistalovali jsme do něj totiž naší O2 TV s bohatou programovou nabídkou. K tomu jsme přidali ještě pět voucherů na bezplatné stažení filmů z naší O2 Videotéky, ve které je na výběr z více než tisícovky snímků.

To, zda se i díky našim produktům povedlo rodinám splnit jejich sen o bydlení, můžete sledovat každé pondělí večer na TV Prima a také v naší O2 TV, a to až týden po odvysílání pořadu. Pokud vás sledování pořadu inspirovalo ke změně vaší domácnosti, můžete si teď díky našim Extra výhodám pořídit chytrou zásuvku a detektor kouře se slevou 300 korun.

 

Související článek O2 pomohlo splnit rodině sen o bydlení
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru