Smartphony Nokia lákají na čistý Android. Model 6 máme s valentýnskou slevou

Chytré telefony Nokia se na trh vrátily teprve loni a značka teď v podstatě slaví zhruba rok od návratu. Její kompletní modelovou řadu najdete i v nabídce O2. Nokia 6 je nyní dokonce za speciální valentýnskou cenu – únorový bonus jsme navýšili ještě o další tisícovku. Telefon Nokia 6 tak u nás do středy můžete pořídit jen za 995 korun.

Značka Nokia je stálicí ve světě mobilních telefonů, ale po letech různých zvratů a změn se na pole smartphonů vrátila teprve loni. Chytré telefony Nokia teď dostávají operační systém Android v maximálně čisté podobě a bez výrazných úprav od výrobce.

Uživatelé si tak mohou přizpůsobit telefon přesně obrazu svému a zbytečné aplikace tu nezabírají místo a nezpomalují. Navíc díky tomu má výrobce snazší situaci při přípravě aktualizací na nové verze Androidu a Nokia pro své modely slibuje podporu minimálně dva roky od uvedení na trh. Aktuální a vždy svižný Android tak patří mezi zásadní výhody nových smartphonů finské značky.

V nabídce O2 máme kompletní aktuální portfolio chytrých mobilů Nokia – tedy modely 3, 5, 6 a 8. Nokia 6 zaujme velkým 5,5palcovým displejem. Zároveň, jakkoliv jde o stále cenově dostupný přístroj, uspokojí i náročné uživatele. Ve výbavě nechybí nic důležitého a Nokia 6 bude spolehlivým každodenním společníkem.

Nokia 6 v naší nabídce standardně stojí 5 995 korun, ale s tarifem ji lze získat samozřejmě výhodněji. Do 14. 2. tedy do svátku zamilovaných – Sv. Valentýna – ji lze navíc pořídit ještě s bonusem navýšeným o 1 000 korun. Při pořízení nového tarifu Free s měsíční útratou 399 korun (a více) lze Nokii 6 mít již za 995 korun, tedy se slevou celých pět tisíc. Při přechodu ze stávajícího tarifu na vyšší můžete získat bonus tři tisíce korun, cena tedy bude 2 995 korun.

Kdo chce ještě trochu ušetřit, může zvolit model Nokia 3, který je momentálně nejdostupnějším chytrým telefonem finské značky. Jeho standardní cena je 3 995 korun, při přechodu na vyšší tarif jej lze získat se slevou dva tisíce korun, tedy už za 1 995 korun. A s novým tarifem a útratou nejméně 399 korun vyjde Nokia 3 na symbolických 6 korun.

I když je Nokia 3 základní model, opět nedělá zbytečné kompromisy. Ve výbavě je solidní pětipalcový displej s HD rozlišením, čtyřjádrový procesor nebo třeba solidní porce 16 GB vnitřní paměti. Čelní i zadní fotoaparát mají rozlišení 8 megapixelů. I tady samozřejmě platí garance aktualizací systému. Tím je Nokia 3 mezi levnými smartphony naprostým unikátem.

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Prohlédněte si v prodejnách i v e-shopu O2 špičkový telefon Nokia 8
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru