Výběr nejlepších her na Xbox pro děti

Plánujete vaše ratolesti obdarovat herní konzolí Xbox One S? Tu u O2 můžete letos díky vánočnímu bonusu získat za až o sedm tisíc korun levněji. My pro vás máme tipy na ty nejlepší hry na Xbox One S pro děti. Je sice fajn číst dětem před spaním pohádky, ale trocha chytré zábavy v podobě těchto „pecek“ určitě neuškodí.

 

Disneyland Adventures

Tahle hra dostane i rodiče, kteří jako malí rádi sledovali „disneyovky“. Dobrodružstvími totiž budete procházet spolu s Mickey Mousem, Petrem Panem a poznáte i Sněhurku. Hra podporuje i ovládaní prostřednictvím pohybového senzoru. Projděte se Disneylandem a pozdravte všechny své oblíbené postavičky.

 

Zoo Tyccon

Sérii s názvem Zoo Tycoon si děti zamilovaly. Nyní se tahle roztomilá hra dočkala kompletního předělání. Vaším cílem bude navrhnout a vybudovat tu nejúžasnější zoologickou zahradu. Vaše děti se budou starat o graficky dokonale zpracovaná zvířata a krmit je budou dokonce i ve výběhu. Přes Xbox Live navíc mohou svou zahradu spravovat až se čtyřmi spoluhráči najednou.

 

Rabbids Invasion

Pokud se vaše děti rádi dívají na televizní show Rabbids Invasion, kterou vysílá stanice Nickelodeon, nesmí jim chybět ani stejnojmenná videohra. Budou si v ní hrát se svými oblíbenými televizními postavičkami. Čeká je hned 20 interaktivních televizních epizod, které jsou plné různých her.

 

Super Lucky ‚s Tale

Adventura Super Lucky’s Tale vaše děti nadchne. Tenhle roztomilý hrdina se ve hře utká z řadou záporáků. Kromě toho ale potká i spoustu zábavných postaviček a přátel. To všechno na děti čeká v pestrobarevné grafice.

 

Skylanders: Imaginators

V téhle hře mohou děti vytvořit své vlastní potvůrky – Skylandery, se kterými si pak užijí řadu dobrodružství, hádanek i soubojů. Děti čeká příběh plný humoru a zábavných úkolů.

 

 

Nezapomeňte, že konzoli Xbox One S si teď od O2 můžete díky tarifu O2 Spolu pořídit až se slevou 7 000 korun. Více informací, jak na to, najdete zde.

 

 

 

Související článek Internet HD bude vašim spolubydlícím na jakékoli adrese
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru