Internet HD bude vašim spolubydlícím na jakékoli adrese

Náš Internet HD přináší nejen kvalitní připojení a silnou Wi-Fi. Díky zabezpečovacím senzorům dokáže ohlídat váš byt nebo dům i zabavit celou rodinu. A to všechno na 99 % adresách v České republice. Jednoduše tak změní bydliště společně s vámi a ušetřit vám tak starosti spojené se stěhováním.

Stačí se nám ozvat na zákaznickou linku 800 02 02 02, nechat nám na sebe kontakt pro zpětné zavolání nebo poslat vzkaz našim O2 Guru. My vám pomůžeme vybrat nejlepší technologii na vaší nové adrese a domluvíme termín návštěvy technika tak, aby vám co nejlépe vyhovoval. Díky tomu budete moct posílat e-mailem fotky nového bytu a bezstarostně surfovat už první den na nové adrese.

 

Designový doplněk do nové domácnosti

K našemu Internetu HD nabízíme od letošního roku také nový modem O2 Smart Box, který díky jeho designu nebudete muset v novém obýváku schovávat. Jeho podobu pro nás navrhnul český designér Martin Tvarůžek. Výsledkem je krásný modem v matně černé barvě, jehož součástí je i displej s hodinami a také meteostanice s předpovědí počasí. Před pár týdny O2 Smart Box dokonce získal ocenění na prestižním designérském festivalu Czech Design Week.

 

Místo hlídacího psa stačí senzor

Modem O2 Smart Box toho zvládne mnohem víc, než jen rychlejší Wi-Fi. Bezdrátově k němu můžete připojit například chytrou zásuvku, senzor na dveře a okna pro zabezpečení domácnosti nebo požární hlásič. Nebudete si tak muset už lámat hlavu nad tím, zda jste před odchodem z bytu vypnuli žehličku, zda vám nechytl byt od zapomenuté svíčky nebo zda vás nepřišli navštívit nezvaní hosté. Vše se ovládá pomocí mobilní aplikace.

 

O2 TV zabaví každého člena rodiny

V novém bytě můžete pohledně sledovat také televizi. Naše O2 TV nabízí 175 kanálů s možností zpětného zhlédnutí až sedm dnů. Díky tomu už nebudete muset spěchat domů z posezení s kamarády, abyste stihli svůj oblíbený pořad. Vybrat si to pravé v tisících hodinách obsahu vám pomůže nová funkce O2 TV Moje menu, která vám nabídne ty nejlepší filmy nebo pořady přesně podle vaší nálady.

 

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek O2 Smart Box získal ocenění na Czech Design Weeku
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru