Nejnovější Honor 8 Pro a další smartphony této značky jsou teď u O2 ještě výhodnější

V průběhu května se zákazníci O2 mohou těšit na cenová zvýhodnění populárních smartphonů značky Honor. V akční slevě máme celkem pět telefonů této značky.

Velikým lákadlem pro zákazníky může být žhavá novinka v nabídce značky Honor, model 8 Pro, který na český trh dorazil v minulých týdnech. Špičkově vybavený smartphone konkuruje svou výbavou i luxusně zpracovaným kovovým tělem těm nejlepším smartphonům, přitom je oproti nim výrazně cenově výhodnější. Standardně je Honor 8 Pro s 5,7palcovým QHD displejem prodáván za necelých šestnáct tisíc korun, u O2 jej v akční slevě můžete mít už za lákavých 13 995 korun. A to je za jeden z nejvybavenějších chytrých telefonů na trhu opravdu doslova neodolatelná částka.

Hlavními lákadly nového modelu jsou krom displeje také velká baterie s kapacitou 4 000 mAh, dvojitý fotoaparát a opravdu rychlý chod zaručený 6 GB RAM.

Zákazníci, kteří netouží po smartphonu s tak velkou úhlopříčkou displeje, ale stále chtějí špičkovou výbavu, si mohou vybrat v naší akční nabídce dokonce ze dvou modelů. Se slevou totiž nabízíme Honor 8 nebo Honor 8 Premium, což jsou dvě verze oblíbeného modelu s 5,2palcovým Full HD displejem. Podobně jako novější 8 Pro i tyto typy mají duální fotoaparát, verze Premium se chlubí 64 GB vnitřní paměti, klasické provedení Honoru 8 pak má 32 GB paměti. Model Premium je k dispozici za 10 995 korun, klasické provedení pak vyjde na 9 995 korun, což představuje v obou případech slevu ve výši tisíc korun oproti běžné ceně.

Na své si u nové akční nabídky přijdou i příznivci cenově dostupných smartphonů. Vynikající Honor 6X, který je nejdostupnějším smartphonem s duálním fotoaparátem na našem trhu, totiž akčně zlevňujeme rovněž o 1 000 korun, nově tedy stojí 5 995 korun. Krom zmíněného (a velmi povedeného) fotoaparátu získá zákazník 5,5palcový displej, elegantní kovové tělo a velmi solidní výkon.

Nejlevnějším Honorem v naší nabídce pak je model 7 lite, který má stále velmi dobrou výbavu, ale díky 5,2palcovému displeji patří ke kompaktnějším kouskům. I 7 lite se chlubí kovovým tělem s provedením, které budí zdání mnohem většího luxusu, než jaká je cenovka. V akční nabídce jej prodáváme o 500 korun levněji, než původně a stojí tedy vynikajících 4 495 korun.

Všechny akční nabídky na telefony si můžete samozřejmě prohlédnout jak na našich prodejnách, tak přímo v e-shopu O2, kde si zlevněné telefony můžete objednat rovnou z pohodlí domova.

Všechny mobily je možné koupit také na splátky bez navýšení s nulovou akontací a zřídit si k nim pojištění proti krádeži nebo poškození.

1980x1080-POS-Honor8pro

 

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek S Honorem 8 Pro vyfotíte luxusní snímky jako ze zrcadlovky
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru