Moto Z s příslušenstvím Lenovo Mods a výhodné smartphony Honor u O2 se slevou

U O2 pro máme s novým měsícem i nové slevy na smartphony. V internetovém obchodu O2 teď zákazníci O2 pořídí levněji skvělé smartphony Moto Z i s příslušenstvím Lenovo Mods jako dárkem a levnější jsou parádní kousky značky Honor, včetně jedné žhavé novinky s dvojitým fotoaparátem. Všechny doplňky Moto Mods (powerbanka, reproduktor, projektor a fotoaparát) si můžete také koupit samostatně.

Čtyři smartphony Honor z naší nabídky teď můžete koupit levněji, než dříve. Prémiovou verzi Honoru 8 i jeho běžné provedení jsme zlevnili rovnou o tisíc korun, takže teď už cena smartphonu, který je schopen potrápit i ty nejšpičkovější kusy na trhu a který se chlubí dvojitým fotoaparátem, začíná pod hranicí 10 000 korun. Konkrétně tedy Honor 8 vyjde na 9 995 korun a vylepšená verze Premium s dvojnásobnou pamětí (64 GB) vyjde na 10 995 korun.

Slevu jsme připravili i pro populární Honor 7 Lite, jeden z nejlepších cenově dostupných smartphonů na trhu z pohledu poměru výkon/cena. Ten stojí o 500 korun méně než doposud a vyjde tedy na 4 695 korun.

Levnější je ale také žhavá novinka v naší nabídce, nový Honor 6X, který právě vstupuje na trh. Tento první cenově dostupný smartphone s dvojitým fotoaparátem standardně stojí 6 995 korun, ale u nás jej můžete získat už za 6 495 korun. Slevy platí jen v e-shopu a získat je mohou zákazníci O2 nebo členové programu O2 Family.

Tytéž podmínky platí i pro slevy a výhodné nabídky dvojice smartphonů Moto. Špičkový smartphone Moto Z tak teď stojí 15 995 korun a zákazník k němu dostane jako dárek modul Moto Mod Incipio offGrid – to je přídavná baterie v hodnotě 2 999 korun.

A4-Honor6x

Výhodnou nabídku máme i na model Moto Z Play, ten teď stojí 10 495 korun a zákazník k němu jako dárek dostane modul JBL SoundBoost, tedy přídavný reproduktor v hodnotě 3 199 korun. K modulárním smartphonům Moto Z a Z Play si pak můžete v naší nabídce přikoupit i další moduly – třeba projektor Insta-Share za 8 999 korun nebo špičkový fotoaparát Hasselblad TrueZoom za 8 999 korun.

A4-LenovoMotoZplay_reproduktor

 

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek S Honorem 8 Pro vyfotíte luxusní snímky jako ze zrcadlovky
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru