iPhone opět výhodněji a s originálním příslušenstvím k tomu

Nový iPhone je u O2 opět o něco levnější. Nejdostupnější model aktuální generace, typ SE, zlevňujeme na 11 995 korun. O 1500 zlevňujeme také iPhone 6s. K tomu si mohou zákazníci výhodně pořídit příslušenství v podobě krytu a ochrany displeje nebo hodinky Apple Watch.

Apple iPhone SE je velmi populární kousek, který si srdce zákazníků získal svým kompaktním designem a velmi povedenou výbavou. Na trhu v podstatě neexistuje jiný takto dobře vybavený, výkonný a prémiový smartphone s tak kompaktními rozměry. Model SE teď mohou zákazníci O2 získat ve slevové akci výhodněji, než doposud.

Cena startuje na částce 11 995 korun za iPhone SE s kapacitou 16 GB, což představuje slevu ve výši tisíc korun. Stejná sleva se týká i provedení se 64GB porcí paměti. Tato verze nově vyjde na 13 595 korun. Levnější ale není jen samotný iPhone SE. Dokonce o 1 500 korun jsme totiž zlevnili model iPhone 6s se 32 GB vnitřní paměti. Nově toto provedení stojí 16 495 korun.

Výhodné ceny ale neplatí jen pro nové iPhony. K novému telefonu si u O2 můžete pořídit se slevou i vybrané příslušenství. Konkrétně například nabízíme slevu ve výši 20 % na ochranný kryt telefonu (takzvané bumper pouzdro) a také na ochranné sklo displeje. Na našem e-shopu navíc od 15.2. najdete i nejžádanější sortiment originálního příslušenství značky Apple.

A k novému iPhonu si rovnou za skvělou cenu můžete pořídit i chytré hodinky Apple Watch. K dispozici máme jak modely první generace (Series 1), tak aktuální generaci novou (Series 2). Ceny začínají již na 8 295 korunách.

iPhone_A4

 

Navíc samozřejmě platí, že tyto ceny nemusí být pro zákazníka konečné. Výkupem starého telefonu si můžete cenu toho nového snížit. A pokud ani tak nebudete mít hotovosti nazbyt, samozřejmostí je možnost koupě na splátky bez navýšení.

Zvýhodněnou nabídku najdete na www.o2.cz/iphone-slevy.

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Apple integruje iPhone do aut. A konkurence nespí
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru