Máte zajímavý startup? Pojeďte s námi do Vídně!

Blíží se další ročník Czech Pioneers, výpravy vybraných zástupců českého podnikatelského ekosystému mířící v květnu na Pioneers Festival do Vídně. Chybět nebude ani BOLT!

Náš startup akcelerátor je prvním z partnerů této expedice do budoucnosti technologií. Pioneers Festival je jedinečnou příležitostí pro startupy z celé Evropy, aby se na jednom místě setkaly s potencionálními investory, budoucími klienty a možnými partnery z řad velkých firem. 24. a 25. května 2016 se v srdci Vídně opět sejde přibližně 80 prvotřídních řečníků a více než 2500 účastníků z řad odborné veřejnosti. Místo ve speciálně vypraveném autobusu Czech Pioneers dostane i pět českých startupů, které tak získají nejen příležitost účastnit se festivalu zdarma. Nejdůležitější pro ně bude možnost nasbírat cenné kontakty a strávit společně s partnery výpravy dostatek času na to, aby zjistily více o fungování velkých firem a pobavily se o možnostech vzájemné spolupráce.

Akcelerátor BOLT funguje na jiných principech než dosavadní startup fondy. Hlavní rozdíl je zejména v dlouhodobé podpoře startupových projektů, které mají díky partnerství s O2 možnost vedle finanční podpory využít kompletní zázemí, infrastrukturu a fungující ekosystém se širokou zákaznickou bází a prodejní základnou celé společnosti O2.

TSQ_CZPIO_I

 

 

 

 

 

Přihlaste svůj projekt do Czech Pioneers i vy!

Startupy se mohou přihlašovat do středy 30. března 2016 na stránkách www.czechpioneers.cz, kde jsou uvedena i všechna pravidla. TechSquare, pořadatel Czech Pioneers, pak vybere z přihlášených uchazečů pět startupů. Výsledků se dočkáme už v polovině dubna.

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Jak zabavit děti v letadle? Máme pro vás 5 offline aplikací pro ty nejmenší pasažéry
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru