Vánoční hit jako zvonění? Tady je!

Letošní vánoční hit nemá na svědomí Madonna ani Lucka Vondráčková, ale dvě velké hvězdy českého YouTube: Johny Machette a Teri Blitzen. S natáčením jejich vánoční písně s jednoznačným jménem Vánoční jim pomohlo O2. Píseň se za několik dnů stala hitem a na YouTube se blíží k milionu přehrání. A jde jí to velmi dobře, za den nasbírá okolo 200 000 přehrání, což je fantastické číslo.

Pokud vám obě jména nic neříkají, tak vězte, že to jsou velké hvězdy českého internetu. Teri je youtuberka, tedy autorka vlastního kanálu na YouTube. Přestože jí je teprve 15 let a videa natáčí necelé tři roky, tak je velkou hvězdou. Má stovky tisíc odběratelů a desítky milionů přehrání svých videí.

Johny Machette je hudebník, rapper z východních Čech. Jeho kariéra také není dlouhá a také je postavená na YouTube. Dva roky starý hit Se zbláznim má přes devět milionů přehrání a Johny letos nahrál svou první sólovou desku.

Pokud se vám vánoční hit Vánoční líbí, můžete si ho zdarma stáhnout do mobilu třeba jako vyzváněcí melodii. Písničku najdete zdarma ke stažení na portálu O2 Active a to hned ve dvou verzích.

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Jak zabavit děti v letadle? Máme pro vás 5 offline aplikací pro ty nejmenší pasažéry
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru