Be2Can přináší festivalové filmy na plátna českých kin i do O2 Videotéky

Ve středu odstartoval filmový festival Be2Can, který přináší českým divákům filmy představené na některém ze tří proslulých filmových festivalů v Berlíně, Benátkách a Cannes. Díky O2 Videotéce se část festivalové přehlídky dostane i k divákům, kteří preferují sledování filmů z domova. O2 je i letos partnerem festivalu a nabídne ve své video on demand službě 19 filmů ze současného i minulého ročníku.

záběr z filmu Vyšší moc

Zásadní scéna z filmu Vyšší moc

„Naši diváci se mohou těšit třeba na snímky Dva dny, jedna noc, za který získala Marion Cotillard oscarovou nominaci za nejlepší herecký výkon, drama Diplomacie nebo mnoha mezinárodními cenami ověnčený norský film Vyšší moc,” rekapituluje Viera Kasalová, produktová manažerka služby O2 Videotéka, a dodává: „Ve stejný den, kdy se odehraje premiéra na festivalu Be2Can, a s více než pětiměsíčním předstihem před plánovanou kinodistribucí, bude v O2 Videotéce nasazen také francouzský film z prostředí burlesque tanečnic Turné.” V O2 Videotéce se opět objeví i nejúspěšnější tituly z minulého ročníku, jako je Iron Sky, Následky lásky, Velká nádhera či Život Adele.

Diváci si mohou na adrese www.o2tv.cz legálně zhlédnout vybraný film za 45 Kč. Po zaplacení mají 48 hodin na zhlédnutí, počet přehrání přitom není nijak omezen. Filmy z O2 Videotéky je možné sledovat na počítači, tabletu nebo v mobilu. Je třeba jen být připojen k internetu.

Jaké festivalové filmy na vás v O2 Videotéce čekají?

 

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Jak zabavit děti v letadle? Máme pro vás 5 offline aplikací pro ty nejmenší pasažéry
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru