Dárek ke dni dětí od O2 – Velká šestka za 1 Kč

Den dětí se blíží! A vy nemusíte na rodinný výlet do kina, abyste si s dětmi užili výborný film. Až k vám domů nebo na mobil přineseme ty nejlepší hity pro nejmenší. Takže – co konkrétního vám můžeme nabídnout?
Od soboty do úterní půlnoci si můžete zapůjčit film Velká šestka jen za 1 Kč. Pokud se pro něj rozhodnete, bude ho mít k dispozici obvyklých 48 hodin.
V úterý 1. června pak bude v O2 Videotéce k dispozici přes 60 epizod dětských seriálů a filmů zdarma. Malí diváci se mohou těšit třeba na Mickeyho klubík, Hodně štěstí, Charlie nebo Doktorku Plyšákovou. Z filmů můžeme jmenovat: Hodně štěstí, Charlie: Film o velké cestě, Phineas a Ferb v paralelním vesmíru nebo Camp Rock.
Jak jsme zmínili na začátku, naše (vaše) speciální cena platí pro všechny zákazníky O2 na všech zařízeních. To znamená nejen pro majitele O2TV, ale i pro uživatele aplikace O2TV Go nebo pro všechny, kteří sledují filmy prostřednictvím online Videotéky.

Co vlastně o filmu velká šestka říká server ČSFD?
Velká šestka je emocemi nabité komediální dobrodružství o malém geniálním konstruktérovi robotů jménem Hiro Hamada, který se naučí využívat svůj talent. Pomůže mu v tom jeho neméně nadaný bratr Tadashi a jejich kamarádi: dívka Go Go Tamago, vyhledávající adrenalinové zážitky, čistotou posedlý Wasabi No-Ginger, sličná chemička Honey Lemon a jejich fanda Fred. Když se parta kvůli katastrofální souhře náhod ocitne uprostřed nebezpečné hry, kterou kdosi rozehrál v ulicích San Fransokya, Hiro se obrátí na svého nejbližšího kamaráda – robota jménem Baymax – a přetvoří svou partu přátel na high-tech hrdiny odhodlané vyřešit vzniklou záhadu.(Falcon)

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Jak zabavit děti v letadle? Máme pro vás 5 offline aplikací pro ty nejmenší pasažéry
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru