Samsung GALAXY Alpha můžete díky Extra výhodám pořídit téměř o třetinu levněji

Uvažujete o tom, že s příchodem jara uděláte obměnu nejen ve svém šatníku, ale pořídíte si i nový telefon? Pak na nic nečekejte. Díky O2 Extra výhodám si můžete nový smartphone nebo tablet pořídit s výraznou slevou.

03_SM-G850F_011_silverNejvětším lákadlem v únorové nabídce je bez pochyb Samsung GALAXY Alpha, který jsme pro vás na podzim testovali. Tento výkonný smartphone nadchne každého, kdo si potrpí na kvalitní techniku a zároveň na design. Díky Extra výhodám ho můžete u O2 pořídit za 10 286 korun. Pokud vás nabídka zaujala, neváhejte – počet kusů za výhodnou cenu je totiž limitovaný.

V rámci únorové akce, která platí do vyprodání zásob, si přijdou na své i příznivci levnějších modelů. Se slevou můžete pořídit také Samsung GALAXY S5 mini nebo Huawei Y550. Přemýšlíte o tabletu? Pro vás jsme v rámci Extra výhod zlevnili HUAWEI MediaPad 10 Link LTE.

 

Standardní cena

Sleva – Extra výhody

Cena po slevě

 

Samsung GALAXY Alpha

14 695

-4 409

10 286

recenze

Samsung GALAXY S5 mini

8 520

-525

7 995

recenze

HUAWEI Y550

3 360 *

-360

3 000

recenze

HUAWEI MediaPad 10 Link LTE

8 400

-1 680

6 720

recenze

* standardní cena pro zákazníky O2 při nákupu přes eshop je 3000 Kč

U všech těchto i dalších telefonů a tabletů zakoupených v našich prodejnách máte záruku, že jejich cena je nejnižší široko daleko. Zkontrolovat si to můžete na stránkách našeho e-shopu, kde kromě našich cen uvádíme i ceny konkurence. Pokud byste však přeci jen do sedmi dnů od nákupu našli ten samý přístroj levněji u konkurenčních prodejců, rozdíl vám vyrovnáme prostřednictvím slevy ve vyúčtování.

Galaxy(1)Všechna zmíněná zařízení podporují nejrychlejší mobilní internet 4G LTE, který umožňuje například pohodlné sledování televizního vysílání přímo v mobilu nebo na tabletu. Pro využívání sítí čtvrté generace budete potřebovat i nový typ SIM karty – tzv. USIM. Zdarma vám ji vyměníme na kterékoli O2 Prodejně. Tam vám naši O2 Guru také pomohou s nastavením nového přístroje, výběrem užitečných aplikací nebo s převedením kontaktů.

Slevu v programu Extra výhody můžete čerpat bez ohledu na to, jakou službu od O2 používáte. Nemusí to být pouze mobilní tarif, na slevu mají nárok i zákazníci pevné linky, Internetu na doma nebo O2 TV. Nejjednodušší cesta, jak výhody čerpat je mobilní aplikace O2 Extra výhody. Ukáže vám nejbližší partnery a jejich pobočky podle toho, kde právě jste. Slevový kód si pak můžete vygenerovat online – klidně až u pokladny. Čerpat samozřejmě můžete i na webu www.o2extravyhody.cz.

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Je opravdu každý smartphone vyrobený v Číně?
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru