Sledujte hvězdně obsazený seriál FARGO v O2 TV Go zdarma

Přinášíme dobrou zprávu pro všechny fanoušky kvalitní televizní tvorby. V O2 TV Go můžete počínaje dneškem sledovat cenami ověnčený seriál Fargo zcela zdarma. Od 22:00 ho každou středu vysílá stanice AMC, kterou jsme pustili do smartphonů, tabletů a počítačů všem – i když jste si O2 TV Go nepředplatili. Tak ji vyzkoušejte.

stahnout
Fargo je skvělým seriálovým počinem, který má v podstatě vše, co kvalitní seriál mít má – zajímavý scénář, skvělé herce, kvalitní výpravu, kameru, hudbu atd. Fargo k tomu všemu přidává i nadsázku a černý humor. Stejně jako stejnojmenný film bratří Coenů z roku 1996, za který získali dvě oskarové sošky.

Seriál nabízí jedinečný kriminální příběh, svérázný humor, propracované postavy a plejádu výborných herců. Těšit se můžete na herecký koncert v podání Billy Bob Thorntona, Martina Freemana, Allison Tolmanové či Colina Hankse, který neméně skvělý jako jeho otec Tom.

Výtečně vykreslená atmosféra vás rychle vtáhne do děje. V seriálu lze najít skvěle vyváženou kombinaci humoru (někdy pravda ultračerného), napětí, psychologie postav, (melo)dramatu, trochu romantiky, hodně nenávisti, sociologický portrét některých segmentů americké společnosti, přírody a… prostě všeho. Po několika hravě humorných a roztomilých scénách přijde najednou jedním střihem chladná brutalita, aby vše dostalo tragikomickou pointu.

 

Autorem scénáře desetidílného seriálu je Noah Hawley („Zvláštní poldové“). Seriál byl vyroben ve společné produkci držitelů filmových Oscarů bratrů Coenových („Fargo”, „The Big Lebowski”) a Warrena Littlefielda („Zvláštní poldové „).
První řada seriálu Fargo bude na stanici AMC uvedena v české a slovenské premiéře již dnes – 28. ledna 2015 . Druhá řada startuje v průběhu roku 2015.

 

Hrajte s O2 TV a AMC o 5 beranic FARGO

K seriálu neodmyslitelně patří mrazivá atmosféra a krví zalitý sníh. Abyste přežili i vy v nehostinných podmínkách, máme pro vás tipovačku o 5 beranic Fargo. Tipněte si na našem Facebooku, na jaké pozici se dle ČSFD seriál Fargo momentálně nachází?

a) První
b) Sedmnáctá
c) Dvacátá

Tipujte do nedělní půlnoci na Facebooku O2 TV.

Kompletní pravidla. 

 

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Jak zabavit děti v letadle? Máme pro vás 5 offline aplikací pro ty nejmenší pasažéry
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru