Severská filmová tvorba nově v O2 Videotéce

Není pochyb o tom, že severská kinematografie zažívá v posledních letech velký boom. Diváky přitahuje nejen žánrovou pestrostí, osobitým humorem, ale i ponurou atmosférou a drsnými scénami. Filmové nadšence proto jistě potěší, že O2 zařadilo do své online Videotéky dvacet skandinávských snímků, které v minulosti bodovaly na mezinárodních filmových festivalech. Doplní tak sekci festivalových filmů z Berlína, Benátek a Cannes.

„Milovníkům severské kinematografie nabídneme dvacítku snímků, například kultovní klasiku Ingmara Bergmana nebo filmy Odhalený přístav, Perfect Sense či Call Girl,“ říká David Duroň, marketingový manažer pro segment domácností v O2 Czech Republic. „Všechny filmy budou k zapůjčení v naší online Videotéce za cenu 45 Kč. Počet přehrání snímku přitom není omezen,“ dodává Duroň.

Filmy z O2 Videotéky můžete sledovat na počítači, tabletu nebo v mobilu. Stačí být jen online a mít na svém zařízení staženou bezplatnou aplikaci O2TV Go. Není nutné být ani zákazníkem O2, za filmy je totiž možné platit prostřednictvím prémiové SMS.


Všechny filmy najdete na www.o2tv.cz/videoteka

Babycall-11-1240x424

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Jak zabavit děti v letadle? Máme pro vás 5 offline aplikací pro ty nejmenší pasažéry
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru