Nový seriál Až po uši vám přinese HBO na víkend zdarma

Na stanici HBO odstartuje v neděli  ve 20:00 nový český seriál Až po uši režírovaný předním českým režisérem Janem Hřebejkem. Premiérový díl budou moci sledovat všichni zákazníci O2 TV zcela zdarma – právě tento víkend jim totiž kanály HBO otevřeme bez ohledu na to, jaký konkrétní balíček mají objednaný.

Pokud vás tedy neláká samotný seriál, můžete ochutnat jiné pořady z nabídky HBO – v sobotu stanice láká například na premiérový díl seriálu Silicon Valley, skvělou krimikomedii Gambit, další roztržitý film Woodyho Allena Jasmíniny slzy nebo drama Země naděje. V neděli se pak můžete těšit třeba na český dokument Velká noc, biografické drama Liberace! nebo drama Rivalové z prostředí Formule 1.

HBO APU key art A4 CZ
Ale zpět k samotnému seriálu. Jde o novou romantickou komedii, která je plná sarkasmu a milostných pletek. Role v seriálu ztělesnili špičkoví čeští herci. Hlavní postavu Šárky, kreativní ředitelky reklamní agentury, hraje Aňa Geislerová. Další přední role ztvárnili Jiří Havelka, Lenka Krobotová, Jana Švandová, Hynek Čermák, Jitka Čvančarová, Jana Kolesárová, Anna Polívková, Radek Holub nebo Jaromír Hanzlík.

Seriál má třináct dílů a po premiéře 2. listopadu bude vysílán po následujících dvanáct víkendů vždy v neděli večer. „Od romantických seriálů se Až po uši liší ve větší míře nadsázky i autenticity a taky v přesnějších, vtipnějších a úspornějších dialozích,“ popisuje seriál režisér Jan Hřebejk.

Tak neváhejte a ochutnejte tento víkend první díl na 5. kanálu, kde standardně najdete O2 info. Více o seriálu najdete na www.azpousi.cz. A pokud snad po jeho sledování zatoužíte a ještě nemáte ve svém balíčku HBO, stačí si balíček aktivovat třeba přes www.O2tv.cz.

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Jak zabavit děti v letadle? Máme pro vás 5 offline aplikací pro ty nejmenší pasažéry
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru