Sledujte Temné operace v O2 TV a vyhrajte paintballový zápas s přáteli

Seriál Temné operace se po velkém úspěchu první série vrací do O2 TV! Osmidílná druhá řada vypráví napínavé příběhy elitních speciálních jednotek, které vám přiblíží nejen na detailních rekonstrukcích jednotlivých akcí, ale také prostřednictvím archivních záběrů. Zúčastníte se úplného zničení tajného jaderného reaktoru nebo nebezpečné pátrání po vojenských diktátorech. Sledujte první díl už v pátek 10. 10. od 23:00 na Viasat Explore v balíčku Dokumenty O2 TV.

 

Když je třeba jednat s nemilosrdnými nepřáteli nebo se vypořádat s teroristy, neobejdou se tyto vysoce rizikové operace bez odborných znalostí speciálních jednotek, jako jsou SAS, vzdušných i pozemních týmů Námořnictva Spojených států amerických (Navy Seals) nebo desáté skupiny Speciálních sil armády USA (10th Special Forces Group).

Elitní jednotkyTemné operace vám předvedou, jak pracují speciálně vycvičené jednotky, které se denně potýkají s tím, aby dopadly nejhledanější muže světa, zlikvidovaly teroristy a současně ochránily životy nevinných lidí. Tyto operace jsou vysoce riskantní, a pokud se nepovedou, mohou mít za následek nejen mnoho nevinných obětí, ale i politické krize.

 

Uvidíte zbrusu novou várku příběhů vyprávějících o průběhu tajných válek, kde se operace vedly za nepřátelskými liniemi a v sázce bylo často doslova vše. Je na čase znovu vstoupit do nebezpečného a uzavřeného světa elitních tajných speciálních operací – jen na Viasat Explore v O2 TV!

1-Premiere

Zažijte strach i napětí na vlastní kůži v paintballové bitvě

K premiéře Temných operací 2 jsme si pro naše fanoušky na Facebooku připravili bleskovou tipovací soutěž o 5 poukazů na paintballové klání plné adrenalinu. Sestavte šestičlenný tým a vyberte si paintballovou arénu poblíž svého bydliště, my vám zajistíme voucher. Jak se zúčastnit? Dnes si trochu zatipujeme.paintball

Napište nám do komentářů pod soutěžní příspěvek na Facebooku, kolik kolik lidí si podle vás pustí Viasat Explore v O2 TV během pátku 10. října, kdy mají Temné operace premiéru. Malá nápověda, O2 TV překročila v létě hranici 171.000 zákazníků. Kolik z nich asi zrovna sedne k televizi a pustí si právě Viasat Explore? Pět nejpřesnějších tipů vyhrává.

 

 

Kompletní pravidla

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Jak zabavit děti v letadle? Máme pro vás 5 offline aplikací pro ty nejmenší pasažéry
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru