Spiderman ovládl O2 Videotéku. Hrajte o filmové ceny.

Máme dobrou zprávu pro všechny milovníky oblíbené komiksové série s pavoučím mužem v hlavní roli. Filmy Spider-Man, Spider-Man 2 a Spider-Man 3 dnes doplnila další Marvelovská novinka z roku 2014. The Amazing Spider-Man 2 – film ze série, která známý příběh  Petera Parkera vypráví po svém, trochu jinak. Podívejte se na něj už dnes v O2 Videotéce.

Přehrát on-line ve Videotéce

New York ohrožuje padouch Electro

Být Spider-Manem je skvělé. Peter Parker nezná úžasnější pocit než se prohánět mezi mrakodrapy, být skutečným hrdinou a trávit čas s Gwen. Být Spider-Manem ale má také svou cenu: jedině Spider-Man je schopen ochránit ostatní Newyorčany před pozoruhodnými padouchy, kteří město ohrožují. Když se na scéně objevuje Electro, je Peter nucen čelit nepříteli, který je mnohem silnější než on sám.

Hrajte celý víkend o 15 filmových cen

Spider-manův telefon. Poznáte výrobce?

Malá nápověda: Spider-manův telefon ve filmu. Poznáte výrobce?

Tento víkend máte možnost zasoutěžit si s O2 Videotékou o skvělou Spidermanskou výbavu. Stačí nám pod soutěžním příspěvkem na našem facebooku vložit odpověď na otázku:

Jakou značku (výrobce) smartphonu používá hlavní hrdina Peter Parker ve filmu The Amazing Spider-Man 2?

Kompletní pravidla soutěže
O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Jak zabavit děti v letadle? Máme pro vás 5 offline aplikací pro ty nejmenší pasažéry
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru