Soutěž: Vyrazte s O2 na vyprodaný koncert LUCIE

Comebacková šňůra legendární české skupiny LUCIE právě vrcholí trojicí vyprodaných koncertů v největší hale v Česku – pražské O2 areně. O tom, že se jim návrat ve velkém stylu podařil, svědčí i fakt, že ještě žádný český ani zahraniční interpret zde nevyprodal tři koncerty za sebou. A recenze dosavadních koncertů dávají tušit, že je skutečně na co se těšit. Pokud jste si nestihli pořídit lístky, nezoufejte – pro naše fanoušky a čtenáře Modrého blogu jsme si včas schovali 3krát 2 lístky, o které si dnes zahrajeme.

 Létající Koller, cellové kvarteto i Lenka Dusilová

Předchozí koncerty dávají tušit, co nás čeká. Nechceme prozrazovat, ale kromě třaskavého koktejlu těch nejslavnějších pecek se můžete těšit i na jednu z nejlepších českých zpěvaček – Lenku Dusilovou, která si zazpívá v oblíbeném hitu Sen. Atmosféru fenomenálního vystoupení v pražské opeře připomene smyčcové kvarteto, které doprovodí Lucii při vybraných skladbách. Vynikající ohlasy má také scéna a mohutný světelný podkres od designera Martina Hrušky. David Koller se např. s bicími usadí na speciální plošině podobné létajícímu talíři, se kterou se vznese nad publikum. Celý koncert je tak obrovská show a Lucie dokázala, že co do scénografie je na úrovni předních zahraničních interpretů.

Dvě hodiny intenzivních vzpomínek na dobu největší slávy nejpopulárnější porevoluční české kapely už mají za sebou fanoušci v brněnské Kajot Areně. Podívejte se na malou ochutnávku.

 

Vyhrajte lístky za palec!

Vyhrajte po dvou vstupenkách na čtvrteční koncert do pražské O2 areny. Jak na to? Stačí dát „To se mi líbí“ k následujícímu Facebook postu s obrázkem palce. Večer vybereme 3 z vás, kteří vyrazí na Lucii!

Výherce vybereme následujícím způsobem: Účastníky seřadíme abecedně podle jména a po dvou lístcích získá ten, kdo bude ve čtvrtině, polovině a třech čtvrtinách seznamu. Pojďte do toho!

Kompletní pravidla

Nezapomeňte článek sdílet pomocí tlačítek níže – když vyhraje některý z vašich kamarádů, určitě vás vezme s sebou.

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Jak zabavit děti v letadle? Máme pro vás 5 offline aplikací pro ty nejmenší pasažéry
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru