Nová řada Hry o trůny míří do O2 TV. S prvním dílem pouštíme HBO všem.

Pro fanoušky ságy Hra o trůny máme skvělou zprávu. Čekání na premiéru 4. série na HBO, která začíná už v pondělí 7. dubna, si můžou zkrátit soutěží o seriálové ceny na našem Facebooku. Navíc jsme se rozhodli přinést zážitek z prvního premiérového dílu i těm, kdo v O2 TV nemají HBO.

Od 7. dubna poteče krev proudem. Do O2 TV přichází Hra o Trůny.

Výpravná sága z produkce HBO, která vznikla na motivy fantasy bestselleru Píseň ledu a ohně, se už za pár dní dočká nové řady. O tom, že je to epický projekt, svědčí i fakt, že seriál má největší herecké obsazení v historii produkce HBO. Natáčelo se ve čtyřech zemích, a to víc jak 180 dní. Pro Hru o trůny vznikla zcela nová řeč – Dothráčtina (Dothraki language) – obsahuje okolo 1800 slov, jazyk vymyslel David J. Peterson.

 

http://youtu.be/1acM82Ig9f8

 

Ve čtvrté řadě se opět rozehraje mnoho strhujících dějových linií, jejichž vyvrcholení bude neodvratné a krvavé. Lannisterové, posílení po masakru na Rudé svatbě v Řekotočích, kde bylo zrazeno a povražděno mnoho jejich nepřátel z rodu Starků, stále drží železný trůn. Dokáží však překonat vlastní egoismus a odolat neustálému ohrožení z jihu, severu i východu? Zatímco nepřemožený Stannis Baratheon pokračuje v budování armády na Dračím kameni, bezprostřední nebezpečí přichází z jihu, když Oberyn Martell, Lannistery nenávidějící Rudá zmije z Dorne, dorazí do Králova přístaviště, aby se zúčastnil svatby Joffreyho a Margaery z rodů Tyrellů a možná vyřídil nějaké další záležitosti. Na severu, zdá se, vyčerpaná Noční hlídka již nedokáže dále odolávat útoku Divokých Mance Rydera. Těm však hrozí ještě větší nebezpečí ze strany nesmrtelných Bílých chodců. K tomu ještě, Daenerys z rodu Targaryenů v doprovodu svých tří draků a armády Neposkvrněných osvobodí největší otrokářské město Meereen na východě. Získá tak sílu uskutečnit svůj hlavní plán – přeplout Úzké moře, dobýt Západozemí a usednout na železný trůn, který jejímu rodu ukradli Lannisterové.
Zdroj: HBO.cz
Zjistěte více přímo na webu HBO.

https://www.youtube.com/watch?v=V3un8Pti1Co

První díl nové řady uvidí všichni ve své O2 TV. I když nemají HBO.

Hru o trůny můžete v O2 TV sledovat na HBO, které najdete v balíčku Kino a HBO. V rámci premiéry nové řady pro vás ale máme překvapení. HBO totiž v pondělí 7. 4. od 20 hodin večer pustíme každému zdarma do O2 TV.  Najdete ho na pozici kanálu O2 Info (tedy 0). Každý se tak může podívat, jak nová sága odstartuje a podle všeho se máme na co těšit.

hra cover

 

Kinomaraton Hry o trůny pro opravdové fajnšmekry. Buďte u toho díky O2 TV.

 

kinomaraton

Patříte mezi skalní fanoušky Hry o trůny? Pak byste neměli chybět na oblíbeném kinomaratonu v Praze a Brně, který odvysílá díly předešlé série a dokonale vás tak vrátí do děje. Na závěr kinomaratonu navíc uvidíte první díl nové série jako první. Ještě před oficiální premiérou v TV. Maratony probíhají v Praze a v Brně 5. dubna od 18.00. Všechna místa jsou už sice zabraná, pro vás ale máme jedinečnou možnost, jak být u toho.

Velká soutěž s Hrou o Trůny: Získejte vstupenky na kinomaraton, DVD, knihu a další seriálové dárky.

V pátek jsme soutěžili o vstupenky na kinomaraton. Dnes pro vás máme DVD Hry o trůny, knihu nebo seriálové tričko.

Pondělní (31. 3.) soutěž o DVD, knihu a trička Hra o trůny

Soutěžíme na našem Facebooku – stačí odpovědět na soutěžní otázku přímo v komentářích pod příspěvkem.

1. cena – kompletní DVD edice 1-3 řady seriálu Hra o trůny
2. cena – DVD set 3. Série seriálu Hra o trůny + kniha Game of Thrones + tričko
3. cena –  DVD set 3. Série seriálu Hra o trůny + tričko

 

Kompletní pravidla

 

Páteční (28. 3.) soutěž o lístky na kinomaraton

Výherce páteční soutěže už máme, najdete ho na našem Facebooku.

Kompletní pravidla

 

 

 

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Led televize zdarma? A nejen to. O2 a Air Bank prohlubují spolupráci a vy můžete díky novému ekosystému Unity výrazně ušetřit
Nahoru