Objevte nové Samsung Galaxy A55 a A35. Jedině u O2 k nim bez čekání a registrací dostanete chytrý náramek Galaxy Fit3 jen za 1 Kč

Nové nadupané smartphony – Samsung Galaxy A55 a A35 zaujmou svými bezpečnostními prvky, špičkovým fotoaparátem nebo třeba vylepšeným displejem. Obě novinky najdete v e-shopu O2. Operátor O2 opět nabízí pro své zákazníky něco navíc. K objednávce jednoho z těchto telefonů dostanete až do 1. května nový chytrý náramek Galaxy Fit3 za pouhou jednu korunu, a to bez čekání a žádných registrací.

Jihokorejský výrobce Samsung přichází s novinkami na trhu, do rodiny „Áčkové“ řady začlenil nové přírůstky – Galaxy A55 5G a Galaxy A35 5G. Oba modely se pyšní špičkovou bezpečnostní výbavou typu Knox Vault, která se poprvé do této vlajkové lodi dostává. Spolehlivě tak ochrání vaše důležitá data a vzpomínky. 

Oba nové Samsungy disponují 6,6palcovým displejem Super AMOLED s rozlišením Full-HD. Navíc díky technologii Vision Booster se jas displeje automaticky umí přizpůsobit okolnímu prostředí. A to znamená, že obrazovka bude vždy čistá, ostrá a dobře čitelná. Sestava profesionálních fotoaparátů v čele s hlavním 50Mpx objektivem vám zařídí uchování vašich zážitků v té nejlepší kvalitě. 

Ještě jsme vás nepřesvědčili? A co třeba chytrý náramek za korunu, na který nemusíte čekat ani se nikam registrovat?

Zdravý životní styl pro každého

Za jednu korunu k telefonu Galaxy A55 nebo A35 dostanete rovnou do ruky nový fitness náramek Galaxy Fit3 v černé barvě. Díky němu můžete mít kontrolu nad svým zdravím ve dne v noci. Zobrazují se na něm například zdravotní a fitness data od nachozených kilometrů až po údaje o spánku. S tímto náramkem může na svém zdraví pracovat v podstatě každý.

A to nejlepší na konec. Nemusíte na Galaxy Fit3 čekat několik dní, ani se registrovat na žádných externích webových stránkách. Stačí dojít do nejbližší O2 Prodejny nebo je rovnou s novým telefonem objednejte z pohodlí domova z e-shopu O2.  Nabídka platí až do 1. května.

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Do e-shopu O2 přistály rakety minulého roku, smartphony značky Infinix 
Nahoru