Data vládnou předplaceným kartám. O2 proto přináší Data naplno i zákazníkům s předplacenkami  

Sociální sítě, mapy v mobilu, O2 TV nebo chatovací aplikace – to jsou věci, bez kterých si už nedokážeme představit svůj život. Spotřeba mobilních dat roste nejen v případě klasických tarifů, ale i u zákazníků s předplacenými kartami. Proto společnost O2 všem předplacenkářům přináší od 4. srpna neomezená Data naplno na 24 hodin. A první den hned zadarmo. Každý další si pak mohou užívat na vlnách neomezeného datování jen za 49 korun.   

Časy, kdy zákazníci s předplacenými kartami nedatovali, jsou dávno pryč. Podle statistik společnosti O2 jsou závěry jasné – spotřeba dat u zákazníků s předplacenými kartami meziročně vzrostla o více než 50 procent.

Mezi předplacenkáři je okolo 72 procent zákazníků s chytrými telefony. Mezi nově příchozími jich je přes 90 procent. Na jejich potřeby být online reaguje i nabídka O2 předplacených GO karet, které obsahují 1, 3 nebo 7 GB dat. Ačkoliv se velké procento přepdlacenkářů stále připojuje na Wi-Fi, O2 přichází s možností být kdykoliv neomezeně online a přináší Data naplno na 24 hodin.

Být online a potřeba datovat se tak už netýká pouze zákazníků s klasickými tarify. Operátor O2 se rozhodl dopřát neomezené datování na nejmodernější 5G síti bez omezení rychlosti i zákazníkům s předplacenými kartami. Od 4. do 15. srpna 2023 si zákazníci s předplacenými kartami budou moci dopřát neomezená data na jeden den zcela zdarma. Za další den neomezených dat si pak zákazník zaplatí 49 korun. 

 „Kdykoli bude potřeba být online, stačí si v aplikaci Moje O2 aktivovat Data naplno a užívat si celých 24 hodin neomezeného datování na nejrychlejší 5G mobilní síti,“ vysvětluje ředitelka segmentu mobilních služeb společnosti O2 Silvia Cieslarová.  

  

Jak data naplno fungují?  

Největší výhodou u Dat naplno je svoboda a flexibilita. Neomezená data tak může zákazník využívat právě v momentě, kdy jsou nejvíc zapotřebí. Zákazník si sám vybere libovolný den, kdy si Data naplno zapne. Mohou tak být velkým pomocníkem během cestování, o víkendech na chalupě bez Wi-Fi připojení, při jízdě autem nebo mohou sloužit jako zábava pro děti.  

  

Aktivace Dat naplno je možná přímo v aplikaci Moje O2 nebo na jakékoliv O2 Prodejně. Zapnutí je snadné a zákazník to zvládne na pár kliknutí. Je ale důležité povolit mobilní data v zařízení. Pro aktivaci Dat naplno je potřeba mít dostatek kreditu. Zůstatek pak zákazníci zjistí v aplikaci Moje O2 nebo po zadání kódu *104*#. V případě, že je zůstatek nižší, dobití kreditu je nejjednodušší online na dobijeni.o2.cz.

V okamžiku, kdy Data naplno zákazník spotřebuje, může si kdykoliv dokoupit dalších 24 hodin neomezených dat za 49 korun. Data naplno si mohou pořídit všichni zákazníci s předplacenými kartami, kteří po 4. 8. uvidí nabídku v aplikaci Moje O2.

  

Online v bezpečí  

Díky Datům naplno nebudete muset vyhledávat veřejné, a ne vždy dobře zabezpečené Wi-Fi sítě. Ze statistik O2 vyplývá, že se kyberútoky potýkají čím dál častěji i běžní uživatelé internetu. Zvláště v časech letních dovolených jsou hackeři nejvíce nebezpeční. Podle šéfa Útvaru bezpečnosti O2, Radka Šichtance, byl červen co do celosvětového trendu rekordním měsícem.  

  

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Čerstvá kampaň „Data naplno“ rozvíjí nový komunikační koncept a ukazuje svět s neomezenými daty kdykoliv po ruce
Nahoru