Jak nezatížit přírodu ani rodinný rozpočet? Díky kampani od O2 ušetříte i pomůžete

Léto se nezadržitelně blíží a nejeden z nás se už připravuje na svou dovolenou. Při balení plavek, slunečních brýlí nebo turistických bot ale nemůžeme zapomenout na důležitého společníka, který nám dělá spolehlivého průvodce i v neznámých končinách – mobil.   

Pokud jste nyní ve fázi hledání nového telefonu, máme pro vás dobrou zprávu! Společnost O2 opět přichází s lákavou nabídkou, která ušetří nejen peněženku, ale i pomůže přírodě. Stačí přinést jakýkoliv starý, i nefunkční telefon na kteroukoliv O2 Prodejnu a zákazník O2 v červnu získá bonus ve formě slevy 500 korun na nákup nového.    

Co se pak stane se starými telefony? Vysloužilá zařízení neskončí ve směsném odpadu, což v případě vyhozené elektroniky má negativní dopad na životní prostředí, ale budou ekologicky zlikvidována.  Operátor O2 se již mnoho let věnuje sběru nepotřebných telefonů a za každý jeden ekologicky zlikvidovaný přístroj věnuje ve spolupráci s Nadací O2 kolektivním systémem Rema Systém a.s. na na dobrou věc 25 Kč.  

Telefon je již nepostradatelnou součástí našich životů a v letních měsících nám může dělat skvělého společníka na cestách. Nejenže poskytuje neocenitelné informace o místních památkách a aktivitách, ale umožňuje také zachytit ty nejkrásnější okamžiky ve podobě fotografií, které budou připomínat nezapomenutelné zážitky.    

Je ale důležité mít kvalitní zařízení, které v klíčových okamžicích nezklame. Proto společnost O2 v červnu opět spouští oblíbenou kampaň, díky které můžou zákazníci O2 získat slevu 500 korun na nový telefon. „Možnost získat slevovou pětistovku za donesený vyřazený telefon jsme si již vyzkoušeli v březnu a setkali jsme se s velkým úspěchem. Podařilo se nám vybrat tisíce nepoužívaných zařízení,říká Václav Dostál, ředitel prodeje mobilních telefonů a dalších zařízení v O2 a dodává: „Slevou jsme potěšili naše zákazníky a ekologickou likvidací zas přírodu.“   

Zákazník společnosti O2 může v červnu přinést až tři nevyužívaná zařízení, a získat tak tři vouchery na slevu ve výši 500 korun. Bonus ve formě slevy se aktivuje v aplikaci Moje O2 v části O2 Radosti a lze uplatnit na nákup nového telefonu. „Chceme našim zákazníkům ještě zpříjemnit start léta. Ať už vyrazí na výlet do přírody nebo vycestují za hranice, vždy je dobré mít u sebe kvalitní zařízení. A koho by nepotěšila atraktivní sleva,“ myslí si Václav Dostál a vysvětluje: „Slevovou pětistovku můžou zákazníci O2 navíc spojit s červnovou kampaní na vybrané telefony, celkově tak zákazník ušetří ještě více peněz.“    

O tisíc korun klesá v červnu například cena modelu Samsung Galaxy A34 5G. Pokud zákazník donese staré zařízení, získá navíc dodatečnou slevu 500 korun na nákup telefonu – takže celkem se cena sníží o 1 500 korun. Stejný princip platí i u dalšího oblíbeného modelu, který si zájemci mohou pořídit výhodněji – Samsung Galaxy S22 5G. V červnu u tohoto telefonu dokonce klesá cena o 4 000 korun, v případě uplatnění odměny za donesené vyřazené zařízení dokonce o 4 500 korun.    

Kompletní nabídku najdete na e-shopu o2.cz/akcni-nabidka. Neváhejte ale příliš dlouho – bonus za donesené zařízení platí jen do konce června.    

Vyberte si ten správný telefon, který bude vaším věrným parťákem na dovolené i mimo ni. Udělejte si skvělé fotky, využijte všechny možnosti, které vám moderní technologie nabízí, a zároveň pomozte chránit životní prostředí. Společnost O2 vám nyní nabízí jedinečnou příležitost spojit příjemné s užitečným.    

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Je opravdu každý smartphone vyrobený v Číně?
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru