Leden ve znamení slev a skvělých nabídek. Už máte své O2 pods?

První měsíc tohoto roku se pomalu ale jistě blíží ke svému konci a operátor O2 si připravil speciální nabídku. V období pololetního vysvědčení, které může být nejen pro studenty, ale i jejich rodiče trochu stresující, nabízí operátor zajímavou akci. Nenechte si ujít ani velký výprodej!

Nejen že do konce tohoto měsíce probíhá lednový výprodej nejoblíbenějších telefonů, ale nyní navíc ke koupi smartphonu můžete mít O2 pods jen za 1 korunu. Můžete tak udělat radost sobě, nebo skvělá bezdrátová sluchátka nadělit kamarádovi, příbuznému nebo právě svému dítěti za vysvědčení.

Jen do konce ledna 2023 padají ceny u našlapaných telefonů. O tisíc korun klesá cena například u telefonů Xiaomi Redmi Note 11S 5G 128GB, vivo Y55 G5 128GB, Honor Magic 4 Lite 5G 128 GB nebo třeba Motorola Moto G51 5G 64GB, ze které se tak stává nejlevnější 5G telefon v nabídce O2.

Operátor potěší i fanoušky značky Samsung – tento měsíc si mohou pořídit o čtyři tisíce korun levněji například Samsung Galaxy S22 Ultra 5G (128GB, 256GB i 512GB) nebo Samsung Galaxy Z Fold4 5G 256GB.

Slevový voucher na vás čeká v mobilní aplikaci Moje O2, konkrétně v benefitním programu O2 Radosti. Kompletní nabídku najdete na webu o2.cz/telefony-a-zarizeni.

Neváhejte ale příliš dlouho, lednový výprodej již téměř končí. Stejně tak nabídka, díky které můžete mít k nákupu smartphonu true wireless sluchátka O2 pods jen za 1 korunu. Speciální nabídky platí jen do konce ledna 2023.

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Je opravdu každý smartphone vyrobený v Číně?
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru