O2 Garance: novinka, která zaručuje tu nejlepší cenu

Společnost O2 vždy nabízí svým zákazníkům telefony a příslušenství za ty nejlepší ceny, proto se rozhodla skvělou cenovku rovnou garantovat. A to prostřednictvím novinky – O2 Garance nejlepší ceny. U vybraných kampaňových telefonů dostanou nakupující záruku, že v porovnání s relevantní konkurencí má O2 skutečně tu nejlepší cenu. Jak garance funguje?

Každý měsíc nabízí O2 speciální akci, díky které si mohou zájemci pořídit vybrané telefony se slevou nebo jinými výhodami. Konkrétně v květnu padají ceny u vybraných telefonů značek Apple a Xiaomi, o tisíc korun se snížila cenovka například u iPhonu SE (2022) nebo Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G.   
 
„Každý měsíc pro naše zákazníky připravujeme atraktivní akce na ty nejzajímavější modely telefonů a zařízení. A abychom skvělé ceny jen neslibovali, rozhodli jsme se je rovnou zaručit. V květnu tak garantujeme nejlepší cenu u telefonů iPhone SE (2022) a Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G,“ přibližuje O2 Garanci Václav Dostál, který má v O2 na starosti prodej mobilních telefonů a dalších zařízení.

V květnu neplatí garance jen u zmíněných telefonů. O2 Garance zaručuje nejlepší cenu i u bezdrátových sluchátek Apple AirPods 2, na které se také vztahuje tisícikorunová sleva. Květnovou zvýhodněnou nabídku doplňují i sluchátka O2 pods, která zákazníka vyjdou jen na 299 korun.  

A jak O2 svého závazku dostojí?

Pokud se zákazník rozhodne v květnu koupit Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G nebo iPhone SE (2022) Garance mu dává jistotu, že u jiných relevantních prodejců tyto modely levněji zkrátka nenajde. A když ano, může vyplnit formulář na webu O2 Garance nejlepší ceny. Po posouzení, že nabídka jiného prodejce splňuje podmínky, kupující obdrží zlevňující kód, který cenu sníží na stejnou částku.   

„Zákazníci u nás vždy najdou širokou nabídku telefonů a zařízení, které nabízíme za skvělé ceny. Proto jsme pro ně vytvořili O2 Garanci,“ říká Václav Dostál a dodává: „Každý měsíc bude garance platit na jiné vytipované modely telefonů, aby si vybral zkrátka každý. Do budoucna chceme O2 Garanci stále vylepšovat,“.   

Přemýšlíte nad koupí telefonu? U společnosti O2 vždy nejdete zajímavé akce i pestrou škálu smartphonů a příslušenství. A nově i O2 Garanci! Více informací naleznete na stránce O2.cz/garance-nejlepsi-ceny.  

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Je opravdu každý smartphone vyrobený v Číně?
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru