Investujte do byznysu, ne do mobilů

Vedle již tradičního pořizování a obnovy vozového parku získává stále větší oblibu i dlouhodobý pronájem mobilních telefonů a IT techniky. Zájem o operativní leasing mobilních telefonů a tabletů rychle narůstá zejména u středních a menších firem.

Prostřednictvím operativního leasingu mohou své mobilní telefony a tablety financovat i firemní zákazníci O2. V době, kdy dva roky starý mobilní telefon je už zastaralý, tak mají jedinečnou možnost snadno a bez enormních jednorázových investic vybavit své manažery i zaměstnance tím nejlepším, co je na trhu.

Dlouhodobý pronájem mobilů od O2 přináší řadu výhod. Splacená částka je vždy nižší než původní pořizovací cena. Nejsou třeba žádné počáteční investice, klesají celkové náklady na vlastnictví, zjednodušuje se finanční plánování a snižuje administrativa, neboť zařízení není v majetku klienta. Leasingové splátky navíc patří k plně daňově odpočitatelným položkám.

„Částka, kterou bychom zaplatili za všechny telefony najednou na začátku, se nám rozmělní do dvou let. A my ty prostředky můžeme použít na materiály, které potřebujeme do výroby a které nám peníze zase vygenerují nazpátek. Za dva roky všechny telefony sesbíráme, odevzdáme a vezmeme si nové.”
Matěj Vokatý, Purchaser executive, C-MEC Kladno

Zákazník si může vybírat ze všech mobilních telefonů a tabletů, které O2 na svém hardwarovém portálu nabízí. Leasing se sjednává na dobu 12, 24 nebo 36 měsíců. Po ukončení leasingu může klient zařízení buď vrátit, nebo ho za zůstatkovou cenu odkoupit.

Leasing může zahrnovat i různé varianty pojištění. Počáteční odběr zařízení dokonce nemusí být jednorázový. V průběhu několikaměsíčního, tzv. instalačního období lze objednávat další zařízení bez nutnosti podepisovat nové leasingové smlouvy. Všechna zařízení jsou již nastavena pro provoz v síti O2. Sjednání operativního leasingu vám zajistí obchodníci O2, stačí jim dát vědět.

Rádi vám poskytneme další informace. Kontaktujte svého obchodního zástupce, zavolejte na zákaznickou linku 800 111 777 nebo *77 anebo pište na korporace@o2.cz.

Související článek Je opravdu každý smartphone vyrobený v Číně?
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru